Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kändisvännernas överraskning till Ann

Ann Söderlund
Foto: Izabelle Nordfjell / IZABELLE NORDFJELL EXPRESSEN
Ann Söderlund
Foto: Julia Dansarie

När som helst blir Ann Söderlund fembarnsmamma.

Här överraskas hon av vännerna Hannah Widell, Sanna Lundell, Karin af Klintberg och Anitha Schulman– och får en babyshower.

"Överraskning deluxe", skriver hon.

I april i år berättade journalisten Ann Söderlund att hon är gravid igen. Journalisten har sedan tidigare fyra andra barn och den nya babyn blir hennes och fästmannen Mathias Johanssons andra barn.

I juli berättade Ann Söderlund dessutom att det är en pojke hon väntar. Sedan dess har hon delat med sig av bilder under graviditeten och nu kan barnet, som är beräknat i oktober, komma närsomhelst.

På Instagram berättar Ann Söderlund nu att vännerna överraskat henne med en babyshower.

"Babyshower! Överraskning deluxe", skriver hon bredvid bilden på henne och väninnorna.

Med på babyshowern var bland andra Karin af Klintberg, Hannah Widell, Sanna Lundell och Anitha Schulman.


LÄS MER: Ann Söderlund väntar sitt femte barn


Ann Söderlund har fyra söner

Sedan tidigare har Ann Söderlund fyra söner och snart har hon alltså fem och hon har tidigare berättat om att hon ser fram emot att bli fembarnsmamma med skräckblandad förtjusning.

– Det var inte så planerat, och fem barn låter så mycket? Låter dubbelt så mycket som fyra barn tycker jag. Men det är spännande och kul, har hon tidigare sagt till Expressen.

Den oplanerade graviditeten har samtidigt tvingat henne och Mathias Johansson att skjuta upp sitt bröllop, som egentligen var planerat till augusti. Nu planerar de i stället att gifta sig 2017. Inbjudningarna hade dock hunnit gå ut, vilket orsakade en viss förvirring.

– Folk är inte så nöjda, säger Ann Söderlund.


LÄS MER: Ann Söderlund visar upp gravidmagen


Ann Söderlund har tidigare skämtat om att hon bara får söner.

"Det gick ju inte att låta bli att skratta. Först blev jag besviken men sen fick jag ett fint sms av Hannah ”Det är din uppgift i livet att föda fina boys” och då kände jag att så är det nog, haha", skrev hon i sin blogg i samband med att ultraljudet gjordes.


https://www.instagram.com/p/BLla_RGh-iH/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.