Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kändisparets hemliga bröllop – i Las Vegas

Se några av dagens toppnyheter
Foto: KEN GOFF / STELLA PICTURES KEN GOFF
Foto: AGENCE / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE

En Elvis-imitatör, ett kapell i Las Vegas och två lyckliga brudar.

Kändisparet Cara Delevingne och Ashley Benson har gift sig.

– De var säkra på vad de gjorde och de var säkra på vad de betydde för varandra, säger kapellägaren Michael Kelly till The Sun.

Supermodellen Cara Delevingne, 26 och skådespelaren Ashley Benson, 29, har tagit sitt förhållande till nästa nivå. Paret uppges nämligen ha gift sig i hemlighet, detta under en ceremoni med en Elvis Presley-imitatör i ett kapell i Las Vegas. Enligt The sun ska bröllopet ha kostat cirka 2 900 kronor och flera kända ansikten fanns bland gästerna. Charlize Theron, The Jonas Brothers och Sophie Turner är några av de som ska ha närvarat under giftermålet.

Michael Kelly som äger kapellet där kändisbröllopet hölls, menar att paret var säkra på sin sak och att de verkade väldigt kära i varandra.

– De var säkra på vad de gjorde och de var säkra på vad de betydde för varandra. De var tydligt hängivna till varandra och hade båda stora leenden på sina läppar, säger Michael Kelly till The Sun och fortsätter:

– Man kunde se att de var seriösa med vad de gjorde men att de hade väldigt kul. De ville ha det simpelt, tyst och lätt.

Svartklädda under ceremonin

Enligt en källa ska paret ha varit helt svartklädda och Ashley Benson haft en bukett i handen. Det sägs även att det nygifta paret ska ha fotat sig i en rosa Cadillac, kort efter bröllopet.

Efter ceremonin valde paret att spendera sin första kväll som gifta på sitt hotellrum. Varken Cara Delevingne eller Ashley Benson har ännu kommenterat giftermålet.

Bekräftade relationen i juni

Cara Delevingne och Ashley Benson medverkade båda två i filmen ”Her smell” 2018 och det ryktades om att de hade blivit ett par under inspelningarna. I augusti 2018 sågs paret kyssa varandra offentligt men det var inte förens i juni i år som de själva bekräftade förhållandet.

https://www.instagram.com/p/Bytg7Khlo_t/