Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kändismännens nakna äventyr med kvinnorna

Måns Zelmerlöw.Foto: OLLE SPORRONG
Joel Kinnaman.Foto: ROBIN PLATZER/TWIN IMAGES / STELLA PICTURES/AVALON.RED B4486

Orlando Bloom skapade förstasidor med sin nakna stund med Katy Perry.

Joel Kinnaman chockar med en spritt språngande nakenbild under en semester med  sin utpekade nya modellflickvän. 

”En vis man sa till mig att det är varje mans rätt att vara naken i sitt eget hus. Tyvärr är inte det här mitt hus”, skriver Joel Kinnaman skämtsamt på Instagram. 

Här är kändismännens nakna äventyr med kvinnorna. 

Johnny Depp 

Johnny Depp är en man av många rubriker. Foto: KEITH MAYHEW/RETNA / STELLA PICTURES/AVALON.RED B6111
I videon till Marilyn Mansons ”KILL4ME” slänger han alla kläder...Foto: Youtube
... men han är inte ensam. Med sig har han två kvinnor. Foto: Youtube

Johnny Depp, 55, är en skådespelare som skapat rubriker otaliga gånger. 2017 chockade han världen genom att visa upp sig helt näck – i en trekant med två tjejer. 

Det sensuella mötet sker i Marilyn Mansons, 50, musikvideo till singeln ”KILL4ME”. 

Den världskända skådisen ses slänga av sig alla kläder och kasta sig in i i säng med två kvinnor. Trosor slits och och den heta stämningen fullkomligt osar. 

Även Marilyn Manson visar sig naken i videon, något han tyckte var ganska pinsamt att vara framför Johnny Depp – trots att de har varit vänner längre. 

– Det var pinsamt att vara naken inför de här tjejerna, det var även pinsamt att vara det inför Johnny, har han sagt till The Sun.

– Vi har varit vänner så himla länge men det är inte så att vi sitter och tittar på varandras underrede.  

Orlando Bloom

Foto: BORDE-MOREAU / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE

Nyförlovade Orlando Blooms, 42, och Katy Perrys, 34, surfbrädsäventyr hamnade 2016 på förstasidor världen över – och de berodde inte på deras härliga kärlekslycka. ”Sagan om ringen”-stjärnan fick nämligen feeling – och visade upp sig spritt språngande naken. 

– Vi hade varit ensamma i fem dagar. Ingenting fanns omkring oss. Det fanns inte en chans att någon skulle kunna få någonting. Så jag hade en stund där jag kände mig fri... vad kan jag säga? Anteckning till mig själv: Du är aldrig fri, har han tidigare berättat för Elle UK. 

Justin Bieber

Justin Bieber. Foto: STOIANOV/BJJ/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Justin Bieber med den dåvarande flickvännen Sahara Ray. Foto: Twitter

Justin Bieber, 25, är inte snål med avklädda bilder på sig själv på sociala medier. 2015 nåddes världen dock av bilder där han helt har slängt kläderna – tillsammans med den dåvarande flickvännen Sahara Ray, 26. 

Bilderna togs under en semester på Hawaii. I dag är Justin Bieber gift med modellen Hailey Rhode Bieber, 22. 

Joel Kinnaman 

Foto: HT / BESTIMAGE / STELLA PICTURES

Svenska Hollywoodhunken Joel Kinnaman, 39, uppges nyligen ha skilt sig från Cleo Wattenström, 26. Nyligen var Kinnaman på en resa till Bali – där han på sin Instagram delade med sig av en minst sagt naken bild. 

”En vis man sa till mig att det är varje mans rätt att vara naken i sitt eget hus. Tyvärr är inte det här mitt hus”, skrev han till bilden. 

Men han var inte ensam på resan. På samma hotell befann sig också modellen Kelly Gale 23. De ska också ha setts ute tillsammans tidigare i år och nu pekar Gale ut som Kinnamans nya flickvän. 

https://www.instagram.com/p/BvHS9KflQ-w/?utm_source=ig_web_copy_link

 

https://www.instagram.com/p/BvHZh-AgTGy/?utm_source=ig_web_copy_link

Måns Zelmerlöw 

Måns Zelmerlöw. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Måns Zelmerlöw spritt språngande naken. Foto: OLLE SPORRONG

Måns Zelmerlöw, 32, är ingen blyg viol. 2014 på QX-galan chockade han publiken och programledaren Petra Mede genom att ta av sig alla kläder och komma inslungandes in på scenen på en stor kula. precis som Miley Cyrus, 26, i videon till ”Wrecking ball”. 

– Det är sällan jag får visa att jag faktiskt kan vara rolig och jag tycker att jag lyckades med det i kväll, sa Zelmerlöw strax efter uppträdandet. 

Artisten har efter det även visat sig naken på sociala medier. När Sverige vann mot Mexiko i fotbolls-VM förra året kastade han vartenda plagg i ren glädeyra – för att sedan hoppa ner i en sjö. 

– JAAAAAAA! hör man hur han skriker i filmklippet. 

I bakgrunden skrattar en kvinna. 

https://www.instagram.com/p/BkiMLrOgg30/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.