Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kändiskvinna hyllar Nour – efter intima stunden

Visste du det här om Nour El Refai?
Nour El RefaiFoto: Stella Pictures
Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ihop i sju år, och berättar ofta om hur mycket de betyder för varandra.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Nour El Refai avslöjar intima hemligheter för Martin Björk.Foto: Youtube
Nour El Refai.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Nour El Refai hade en hel del beundrare innan hon blev ihop med Henrik Schyffert – inte minst inom den lesbiska världen där beskedet togs emot med besvikelse.

Nu berättar komikern att hon tydligen har gjort starkt avtryck på en väldigt känd kvinna.

– Det var en tjej som blev intervjuad om det, hon hade legat med över 100 personer. Och sen så sa hon att jag var bäst, säger Nour El Refai i Martin Björks Youtube-serie ”Intimt med Björken”.

Komikerparet Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 52, har varit ett par i sju år. I höstas blev de föräldrar när sonen Sami kom till världen. 

Innan Nour El Refai blev ihop med Schyffert brukade hon dejta både män och kvinnor. Nu berättar El Refai att hon hyllats för sina färdigheter som älskarinna av en mycket känd kvinna – och sticker inte under stol med att det får henne att känna sig lite märkvärdig.

Nour El Refai: ”Hon att jag var bäst”

– Det var en tjej som blev intervjuad om det, hon hade legat med över 100 personer. Och sen så sa hon att jag var bäst, säger Nour El Refai i Martin Björks Youtube-serie ”Intimt med Björken” och fortsätter:

– Jag kommer inte säga vem det är, men hon sa det i en podd. Då kände jag: ”wow, okej”.

Nour El Refai har tidigare berättat att den lesbiska världen reagerade med bestörtning när hon inledde relationen med Henrik Schyffert. Men trots det valde hon att följa sitt hjärta.

– Eftersom jag lever i en heterorelation nu är jag inte bisexuell längre, men jag har haft relationer med kvinnor också och många av mina bästa vänner är lesbiska. Det är klart att det var sorgligt för den lesbiska världen när jag lämnade – och på grund av honom dessutom, har hon sagt i en intervju med DN. 

https://www.youtube.com/watch?v=tODWvsazVko

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.