Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kändisdotterns succé – spås bli nästa supermodell

Skådespelaren Lisa Rinna. Foto: WMTV, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Skådespelarparet Lisa Rinna och Harry Hamlin är gifta och har två döttrar tillsammans. Foto: WMTV, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Delilah Belle Hamlin är dotter till Lisa Rinna och Harry Hamlin. Foto: Privat.
Den aspirerande modellen Delilah Belle Hamlin tillsammans med lillasystern Amelia Gray Hamlin. Foto: AP / Invision
Delilah Belle spås bli nästa stora modell. Foto: AP / 2019 Invision
Den 20-åriga modellen Delilah Belle, till vänster, växte upp i rampljuset med två berömda föräldrar. Foto: EPA
1 / 7

Stjärnparet Lisa Rinna och Harry Hamlins dotter Delilah Belle spås gå en ljus framtid till mötes.

Nu gör den aspirerande modellen succé – både på catwalken och i sociala medier.

”Mycket saker på gång, kan knappt bärga mig tills ni får se,” skriver Delilah Belle på Instagram.

Skådespelarna Lisa Rinna, 55, och Harry Hamlin, 67, gifte sig 1997.

Under sina år som gifta har det amerikanska skådespelarparet fått två döttrar, Amelia Gray Hamlin, 17, och Delilah Belle Hamlin, 20.

Att födas direkt in i rampljuset har sina för- och nackdelar. Den äldsta dottern Delilah Belle har nu börjat förvalta sin stora plattform i sociala medier – och gör succé.

Tjugoåringen har inte bara närmare en miljon följare på Instagram, hon är dessutom verksam som modell och har gått för designmärken som Dolce & Gabbana och Tommy Hilfiger.

Enligt norska nöjessajten Se og Hør spås modellen gå i fotspåren på en annan världsberömd kändisdotter – nämligen Gigi Hadid, 23, dotter till tv-profilen Yolanda Hadid och fastighetsutvecklaren Mohamed Hadid.

”Mycket saker på gång, kan knappt bärga mig tills ni får se,” skriver Delilah Belle bland annat under en bild på sig själv på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bv2-IqNg0o6/

Modellen Delilah Belles kända föräldrar

Delilah Belle är Lisa Rinnas förstfödda dotter. Den amerikanska skådespelaren blev internationellt känd efter att hon fick rollen som Taylor McBride i nittiotalsserien ”Melrose place” som blev en succé. Mellan 1996 och 1998 medverkade Lisa Rinna i serien, därefter har hon haft roller i dokusåpan ”Våra bästa år” och reality-serien ”The Real Housewives of Beverly Hills”.

Utöver sina roller har skådespelaren även gjort sig känd för sina skönhetsingrepp. I synnerhet Lisa Rinnas läppar har blivit ett kännetecken. 

– För 25 år sedan fick jag silikon insprutat i läpparna. Dum grej att göra när man är 24. Men jag har haft dem i hela min karriär. För några år sedan lät jag en läkare ta bort så mycket som bara var möjligt eftersom det kom till en punkt där de var äckliga. De blev helt hårda. Nu är de vad de är efter att de tog ut så mycket silikon de kunde, sa hon i tv-programmet ”Today” 2013.

Delilah Belles pappa Harry Hamlin är främst känd för sin roll som Perseus i åttiotalsfilmen ”Clash of the Titans” men har även medverkat i bland annat tv-serien ”L.A. Law”.