Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kändisdottern har vuxit upp – visar ny bild på sin kärlek

Kändisdotterns ovanliga bild med kärleken – kopior av mamma och pappa
Foto: Instagram
Ava Phillippe och Reese Witherspoon.
Foto: STEPHEN LOVEKIN / REX/IBL
Ryan Phillippe är pappa till Ava Phillippe.
Foto: JEAN CUMMINGS / STELLA PICTURES

Har Ryan Phillippe och Reese Witherspoon återförenats?
Nej, det är bara deras dotter Ava Phillippe och hennes pojkvän Owen Mahoney som vid en första anblick, på en ny bild, tycks vara rätt lika – i alla fall enligt fansen. 

Det är nog svårt att missa vem Ava Philippes, 21, mamma är. Otaliga artiklar världen över har rapporterat hur lik hon är skådespelaren Reese Witherspoon, 45. 

”Wow! Hur är det möjligt att den här lilla tjejen är 21 år gammal? Grattis på födelsedagen till min fina tjej som har blivit den mest fantastiska unga kvinnan. Hennes godhet, hennes medkänsla och hennes stora hjärta slutar aldrig förundra mig. Ava, det finns inga ord att beskriva hur stolt jag är över allt du redan har åstadkommit. Jag kan inte vänta att få se allt bra du kommer ge världen. Jag älskar dig så mycket Ava Philippe”, skrev Witherspoon när dottern fyllde 21 förra året. 

Skilde sig 2007

Hennes pappa är inte heller någon doldis utan skådespelaren Ryan Phillippe, 46. Han och Reese Witherspoon var ett utav de hetaste Hollywoodparen men de gick skilda vägar 2007. 

Desto mer kärlekslycka har dock Ava Phillippe. Sedan 2019 har hon dejtat studiekamraten Owen Mahoney, rapporterar People. Då delade hon en bild på dem båda – som hon senare tog bort. Men nu har Ava Phillippe delat med sig av en ovanlig inblick i deras liv. 

De befinner sig på en plats i Texas, USA, som är känd för att många fladdermöss flyger runt där på natten. 

”Fladdermössen var blyga så här är en bild på oss i stället”, skriver Ava Phillippe till en leende bild på dem båda. 

Reese Witherspoons reaktion

Bilden går inte mamma Reese Witherspoon förbi och hon kommenterar med en emoji med hjärtögon. 

”De här två”, skriver hon. 

Bilden har gillats över 85 000 gånger och en del av följarna reagerar också på något speciellt: Att pojkvännen är lik pappa Ryan Phillippe. 

”Det är Ryan och Reese 2.0”, kommenterar en följare bland annat. 

https://www.instagram.com/p/CQZVu5TtRVb/
Justin Biebers mystiska möte – med presidenten

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.