Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kändisdottern har vuxit upp – så ser hon ut i dag

Isabella och brodern Connor i London 2013.
Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Ännu en ovanlig selfie på kändisdottern.
Foto: Instagram

Hollywoodstjärnorna Tom Cruise och Nicole Kidman var gifta på 90-talet och tillsammans adopterade de två barn.

Skådespelarna har varit noga med att skydda barnens integritet.

Men i veckan delade dottern Isabella, 28, med sig av en sällsynt bild på sig själv.

Tom Cruise och Nicole Kidman var ett av Hollywoods hetaste par i slutet av 90-talet. Nu har det dock gått över 20 år sedan skilsmässan mellan exmakarna och deras barn har vuxit upp och fått egna karriärer. 

Dottern Isabella Cruise Kidman, född 1992, syntes då och då på 2000-talet tillsammans med sina föräldrar på filmpremiärer och i skvallertidningar. Men de senaste åren har både hon och och den yngre brodern Connor hållit en låg profil. Isabella Cruise Kidman är utbildad på konstskola och har de senaste åren bott i Croydon, några mil söder om London. Där är hon, precis som sin pappa, engagerad i den lokala Scientologikyrkan. 

Hennes Instagramkonto fylls vanligtvis av bilder på tavlor och prints, men inför EM-matchen mellan England och Danmark delade hon något så sällsynt som en selfie på sig själv. 

”Mitt ansikte under förlängningen. Håller tummarna”, skrev hon till bilden som publicerades på stories. 

Sällsynta uppdateringen från kändisdottern.
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Slutade kalla henne ”mamma”

När Tom Cruise och Nicole Kidman gick skilda vägar 2001 var överenskommelsen från början att de skulle ha delad vårdnad om sina två barn. En uppgörelse som rann ut i sanden snabbt på grund av Tom Cruises engagemang i Scientologikyrkan, skriver Hollywood Life.

När Nicole Kidman återvände hem till USA efter ett filmprojekt utomlands möttes hon inte av sina barn som hon kanske hade väntat sig – i stället var Bella och Connor bortskickade på sommarläger med Scientologerna. Enligt uppgifter ska barnen efter det ha sett sin adoptivmamma som en främling när de kom tillbaka, och bytte från att kalla henne "mamma" till att bara kalla henne "Nicole". Sedan dess har barnen haft sporadisk kontakt med sin mamma som flyttade till Australien efter skilsmässan. 

Fick inte gå på bröllopet 

När Isabella gifte sig med maken Max Parker i London 2015 var varken hennes föräldrar eller bror på bröllopet, som hölls inom Scientologkyrkans traditioner. Tom Cruise uppges ha varit accepterande av dotterns val att inte ha familj på plats, och betalade för hela bröllopet. Mamma Nicole Kidman var inte lika inblandad – hon befann sig bara kilometer bort på en filminspelning i London, men visste inte ens om att bröllopet ägde rum.

När Hollywood Foreign Press Association för tre år sedan frågade Nicole Kidman om relationen till sina äldsta barn svarade skådisen att hon är väldigt ”privat” när det kommer till hennes barn. Men sa senare att hon måste ”skydda sina relationer” och att hon ”150 procent hade gett upp sitt liv för att skydda sina barn”. 

Nicole och Tom när det begav sig, 1999.
Foto: MICHEL EULER / AP
Connor och Isabelle tillsammans med Nicole Kidman 2004.
Foto: BULLS / BULLS 0001EWOK

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.