Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kändisdottern har vuxit upp – gjorde sällsynt framträdande

Hazel, 16, har levt långt från strålkastarljusen. Men på filmfestivalen i Cannes dök hon upp på röda mattan tillsammans med pappa Danny Moder.
Foto: TONY CLIFTON / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Mamma Julia Roberts är ett av Hollys kändaste ansikten.
Foto: MEGA/IBL
Hazel bar en blekgul skjortklänning och hennes blonda hår var uppsatt i en avslappnad hästsvans.
Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Julia Roberts barn har under hela sin uppväxt levt sitt liv långt från kamerorna – något som är ett medvetet beslut av Roberts och maken Danny Moder. 

Men på filmfestivalen i Cannes dök plötsligt dottern Hazel, 16, upp på röda mattan, skriver Page Six.

Stjärnan Julia Roberts, 53, är ett av Hollywoods kändaste ansikten. Tack vare rollen som Vivian i den romantiska komedin ”Pretty Woman” fick amerikanen sitt stora genombrott. Men trots sin internationella stjärnstatus har Julia Roberts hållit familjelivet privat. Tills nu. 

Förra helgen tog nämligen Moder med 16-åriga dottern Hazel med till en röda mattan-screening av Sean Penns nya thriller ”Flag Day”, där han var filmfotograf. Hazel bar en blekgul skjortklänning och hennes blonda hår var uppsatt i en avslappnad hästsvans. 

Har levt långt från strålkastarljuset

Danny Moder och Julia Roberts tre barn har under hela sin uppväxt levt i skymundan av strålkastarljuset, något som varit ett medvetet val av Roberts. Så sent som 2014 sa Roberts att barnen inte ens visste vad hon jobbade med.

– Det har inte riktigt kommit in i deras liv ännu, berättade hon i intervjun med Express då.

Men nu har det alltså blivit en ändring på det.

Hazel Moder är inte det enda kändisbarn som synts på de röda mattorna i Cannes 2021. Sean Penns 30-åriga dotter Dylan, och Tilda Swintons dotter Honor Swinton Byrne, 23, har alla tre synts i festivalstaden.

Dylan Penn dök också upp i Cannes.
Foto: AVALON PRODUCTIONS / STELLA PICTURES/AVALON
Även Honor Swinton Byrne, 23, syntes i Cannes.
Foto: DAVE BEDROSIAN / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.