Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kändisdottern attackerad av galen kvinna: ”Desperat”

Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE

Kändisdottern Ireland Baldwin blev rånad och nedslagen på en parkeringsplats, av en kvinna hög på droger.

På Instagram berättar modellen om den traumatiska händelsen.

”I går sent på eftermiddagen blev jag attackerad av en kvinna som var bortom sitt sinnes fulla bruk hög på droger och desperat efter pengar”, skriver Ireland Baldwin.

Alec Baldwin och Kim Basingers modelldotter Ireland Baldwin, 24, klev ut på en bilparkering när hon plötsligt blev rånad och nedslagen av en drogpåverkad kvinna.

I ett inlägg på Instagram, där kändisdottern visar upp sina stora blåmärken från attacken, berättar hon att hon blev attackerad av den aggressiva kvinnan som ville komma åt hennes pengar.

”I går sent på eftermiddagen blev jag attackerad av en kvinna som var bortom sitt sinnes fulla bruk hög på droger och desperat efter pengar. Hon slog mig i ansiktet på en parkeringsplats och tog mina ägodelar och hoppade in i en flyktbil som hennes man startade”, skriver Ireland Baldwin.

Stödet efter överfallet

Kvinnan kunde snabbt gripas dock, då Baldwin hade ögonvittnen till händelsen. Efteråt fick kändisdottern veta av polisen att den här typen av överfall och rån blivit allt vanligare, då coronapandemin gjort att många förlorat jobbet och blivit desperata efter pengar.

”Polisen sa till mig att det här ofta händer eftersom folk är desperata efter pengar nu på grund av coronaviruset och folk har blivit av med jobbet. Det pågår mycket rån och stöld. Jag publicerar detta för att påminna alla om att vara försiktiga och hålla koll på omgivningarna. Det här är svåra tider och vi måste ta hand om varandra”, skriver hon på Instagram.

Bland de tusentals kommentarerna möts Baldwin av kärlek bland annat från artisten Meghan Trainor och profilen Mia Khalifa.

https://www.instagram.com/p/CEM0Rden8w_/?utm_source=ig_embed

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.