Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kändisarnas ilskna bråk – med varandra

Relationen mellan stjärnförfattaren Camilla Läckberg, 45, och Hollywoodfrun Maria Montazami, 54, har varit minst sagt ansträngd.Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES

Carola Häggkvist kände sig mobbad, Carolina Gynning gick till angrepp på Leif GW Perssons utseende och Mia Skäringer uppmanade till bojkott av Katrin Zytomierskas Instagram. 

Ibland ser kändisarna rött och ger sig in i vilda bråk – med andra kändisar. 

”Jag börjar snart att utveckla ett hat mot denna kvinna som inte är nyttigt för själen…! Jag vill bara hoppa in i rutan och tala om för henne vilken vidrig människa hon är!”, har Pernilla Wahlgren skrivit om Gunilla Persson på sin blogg. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Ny effektiv behandling botar kronisk hälsmärta

Läkaren: ”En grupp som har varit ignorerade länge”

Johnny Depps förfall: Drogerna, skulderna, misstänkta misshandeln

Pengarna borta • Läckta videon • Fansen tröttnar

Två nyckelfaktorer i länder som lyckats

Stor genomgång – så skiljer sig strategierna