Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kändisarnas oväntade hämnder på sina ex

Laila Bagge.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Anna Anka.
Lena Philipsson.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

När en relation tar slut kan det bli minst sagt infekterat – speciellt om partnern har svikit förtroendet och varit otrogen. 

Här är kändisarnas ursinniga hämnder på sina ex. 

– Ja, det svider om man är elak, har Laila Bagge sagt till Expressen.

Britney Spears & Justin Timberlake – otrohet

Britney Spears och Justin Timberlake var inte bara tillsammans – de delade också samma kärlek för jeans.Foto: LISA ROSE / STELLA PICTURES JPI

Minns du? Under tidigt 2000-tal var Britney Spears, 38, och Justin Timberlake, 39, ett av världens absolut hetaste par – men kärleken fick ett abrupt slut. 

Vad som egentligen hände är lite oklart men Justin Timberlake har flera gånger hintat om att Britney Spears var otrogen mot honom. I videon till ”Cry me a river” ser Justin Timberlake till att hämnas riktigt rejält på sin ex-flickvän.

I musikvideon, som har låtrader som ”Du behöver inte säga vad du har gjort, jag vet redan. Jag fick reda på det från honom”, har han anlitat en skådespelare som är orimligt lik Britney Spears – som han sedan är otrogen mot. 

Theodora Larsson – kissade på tandborsten

Man ska inte bråka med Theodora LarssonFoto: FOTO: TV3/MARTIN THURFJELL

”Ensam mamma söker”-stjärnan Theodora Larsson låter sig inte trampas på ostraffat när det kommer till svek. Hon misstänkte att en tidigare kärlek var otrogen mot henne och efter att ha läst igenom hans meddelanden på telefonen i smyg fanns det inte längre några tvivel. 

Otroheten kom upp till ytan och relationen gick i kras. När Theodora Larsson skulle hämta sina sista tillhörigheter i sitt ex lägenhet var han inte hemma. Vännen som ”Ensam mamma söker”-profilen hade tagit med sig tyckte att de borde kissa på hans tandborste och frågade om det var okej att hon gjorde det. Svaret blev ja. 

– Roligast av allt var att jag av en händelse hälsade på honom två veckor senare. Då hade han kvar samma tandborste… Det var en härlig syn, har Theodora Larsson berättat för Hänt. 

Laila Bagge – ”svider om man är elak”

Laila Bagge såg till att hämnas rejält.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Laila Bagge, 47, som är aktuell med skönhetsserien Kolai, drog till med en riktig smäll när hon skulle hämnas på ett av sina ex, det berättade hon i en sändning av Rix MorronZoo. Hon dumpade både honom – och något annat på hans uppfart. 

– Jag var väldigt lack på ett ex. Jag blev inte dumpad, men jag ville dumpa honom. Han hade varit väldigt dum, jag vill inte gå in på vad han hade gjort, men jag beställde en massa sand och såg till att det dumpades på hans uppfart, berättar hon i radioprogrammet och fortsätter sedan:

– Jag skickade fakturan till honom också, säger hon och skrattar.

Laila Bagge berättar att hon aldrig tvingades betala i efterhand – men säger att det var en rolig hämnd.

– Det jobbiga är ju att man får stå för hand och ta bort det där med en spade och det tog ju några timmar. Han kunde inte komma in med bil eller någonting innan det där var borta från hela uppfarten. Det är väldigt roligt. Han stod och tänkte på mig i flera timmar och ångrade vad han hade gjort.

– Ja, det svider om man är elak, har Laila Bagge sagt till Expressen.  

Rod Stewart & Britt Ekland – ”hon hatar mig”

Britt Ekland och Rod Stewart när det begav sig.Foto: STELLA PICTURES SHOOTING STAR

De var ett av 1970-talets hetaste par – artisten Rod Stewart, 75, och den svenska skådespelerskan Britt Ekland, 77. Förhållandet fick ett abrupt slut när Rod Stewart var otrogen med Alana Hamilton Stewart, 75. Sedan dess har ”Bond”-bruden sett till att hämnas på sitt ex med sin vassa tunga, enligt Rod Stewart själv. 

– Hon hatar mig. Hon har inte sagt ett gott ord om mig sedan vi gjorde slut, har han tidigare sagt i ”Nyhetsmorgon”

Rod Stewart erkände dock att han hanterade uppbrottet dåligt.

– Ännu en gång gjorde jag inte det gentlemannamässiga och gjorde slut på ett schyst sätt, jag stack bara i väg med någon annan. Men det var länge sedan och som jag erkände så har jag alltid varit dålig på att hantera sådant där. Och hon har aldrig förlåtit mig. 

– Hon sa faktiskt att jag var hjärtlös.

Anna Anka & Paul Anka – trött på gamla män

Anna Anka och Paul Anka var en gång gifta och skilsmässan var infekterad.Foto: JONAS ERIKSSON

Anna Anka, 49, och Paul Anka, 78, gick igenom en infekterad skilsmässa och anklagelser kastades hit och dit. 

Enligt Paul Anka vände exfrun bland annat upp och ner på hans bostad som hämnd för att hon vräktes från lyxhuset, enligt Aftonbladet. 

Sedan dess har Anna Anka hittat kärleken i unga kärleken David Johansson, 28, och i februari gick de glatt ut med att de hade gift sig – men att bröllopsceremonin fortfarande väntade. 

– Så lagligt sätt är vi gifta, men vi har inte haft själva bröllopet. Men det kommer. Så hur det kommer att bli får ni vänta och se, berättade Anna Anka i ”Power Couples Podden”. 

Men när Svenska Hollywoodprofilen precis träffade sin nya kärlek passade hon på att kasta en känga åt sin exman. 

– Jag är trött på de gamla männen så jag får gå på de unga killarna, sa hon då. 

Charlotte Perrelli & Nikola Perrelli – bytte låsen

Charlotte Perrelli kom på sin make att vara otrogen under Eurovision song contest.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Mitt i Charlotte Perrellis, 45, tävlan i Eurovision song contest 2008 föll hennes äktenskap med Nicola Perrelli, 51, ihop bakom kulisserna. 

Paret hade varit tillsammans i 14 år och hade två barn tillsammans när Charlotte Perrelli fick veta att hennes make har varit otrogen, med ett flertal kvinnor. 

På sitt hotellrum i Belgrad, där Eurovision song contest ägde rum 2008, satt Perrelli och kollade på bilder och videoklipp med bevis på otroheten. 

”På soffbordet bara en liten bit ifrån mig låg kuvertet med bilderna som inte bara ovillkorligt och för alltid slagit min och Nicolas relation i spillror, utan också vänt upp och ner på hela mitt liv. Det enda jag ville nu var att den här skiten – alltså hela Eurovision – skulle ta slut, så att jag fick åka hem igen för att försöka få ordning på det som gick att ordna upp”, berättar artisten i sin självbiografi ”Flickan från Småland”.

Som hämnd bytte Charlotte Perrelli ut låset på villan de bodde i. 

”Huset var mitt och jag hade ordnat så att ett låssmedsföretag bytt ut alla lås, och jag hade ringt Securitas och sagt åt dem att bevaka huset”, skriver hon i boken. 

Nicola Perrelli tvingades flytta hem till några kompisar och sen till sin mamma, enligt självbiografin: 

”Grejen var ju att han inte ens ägde sina kläder, dem hade jag köpt. Så illa var det. Han raserade sitt liv totalt. Alla var vi med andra ord förlorare i det här dramat”. 

Lena Philipsson & Per Holknekt – ”kass miljonär”

Lena Philipsson och Per Holknekt har varit gifta.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / XP / SCANP

Lena Philipsson, 54, är aktuell med nya albumet ”Maria Magdalena” och innan dess var hon ute på sin hyllade turné "Jag är ingen älskling" – där hon hämnades på sina ex genom att kasta kängor hit och dit mot dem.  

Artisten gick hårdast åt tidigare maken Per Holknekt – som hon i en sång kallar för en "dålig affär". 

– Var det för elakt? frågade Lena Philipsson i showen.

Philipsson och Odd Molly-grundaren träffades 2009 och gifte sig året därpå i Skeppsholmskyrkan i centrala Stockholm.

– Jag är så glad att jag inte skaffat barn och en hel jättestor släkt med Per Holknekt, skojade artisten i sin show och fortsatte:

– Per var en dålig affär, var en kass miljonär... Eller förresten förlåt, jag ber om ursäkt. Ja det var lite too much ja. Lite för mycket. Jag ber om ursäkt, sa hon till publiken.

Elin Nordegren & Tiger Woods – jagade med golfklubba

Tiger Woods och Elin Nordegrens kärlekssaga slutade i dramatik.Foto: IBL/DPA

Svenska Elin Nordegren, 40, blev ett internationellt känt ansikte i samband med sitt turbulenta äktenskap med golfstjärnan Tiger Woods, 44.

Elin Nordegren träffade Tiger Woods 2001 då hon arbetade som barnflicka hemma hos Jesper, 55, och Mia Parnevik, 52. Paret blev förälskade, tre år senare var Elin Nordegren och Tiger Woods gifta – och fick två barn tillsammans. Men äktenskapet tog abrupt slut 2010 då Tiger Woods otrohetsskandal skapade rubriker världen över.

Dramat eskalerade då Elin Nordegren hämnades med att jaga exmaken Tiger Woods med en golfklubba efter ett uppslitande gräl. 

Dolph Lundgren & Jenny Sandersson

Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INTERNATI

När beskedet kom att Dolph Lundgren, 62, och Emma Krokdal, 24, hade förlovat sig skapade det starka reaktioner hos actionhjältens ex-kärlek Jenny Sandersson, 39, som vände sig till Instagram med sin hämnd. Hon berättade sin sanning. 

”Tack för förvarningen om förlovningen och tack för den exklusiva intervjun. Jag är den som tvingas se det här i Sverige medan jag går och handlar. Jag bad dig att inte göra det”, skrev hon och fortsatte: 

”Jag är ledsen för den här posten men när du behandlar mig med noll respekt behöver jag få ur mig det. Jag förtjänar inte det här och det vet du”.

Jenny Sandersson bodde tidigare i Los Angeles men flyttade hem till Sverige – trots det fanns en dröm om en framtid med Dolph Lundgren. 

”Vi höll kontakten länge och pratade trots allt om en eventuell framtid. Men då jag förstod att han roade sig med nån ”under tiden” så klippte jag helt. Bad honom aldrig mer kontakta mig. Dagen efter går han ut med att han har ny flickvän...”, berättade hon för Expressen.  

Jenny Sandersson ville dock poängtera att hon inte var arg eller bitter. 

”Det känns bara märkligt att ingen vet att vi precis gjort slut och att vi haft 10 år. Vill bara att rätt ska vara rätt sen släpper vi detta”, förklarade hon. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.