Kändisarnas nödrop i krisen: Vill ha botox

Victoria Beckham.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Kim Kardashian West.
Foto: INSTAGRAM / SPLASH NEWS / INSTAGRAM SIPA USA

Hudvårdsgurun Harold Lancer i Beverly Hills valde att stänga i mitten av mars på grund av coronakrisen.

Nu svämmas han över av botoxförfrågningar, rapporterar Page Six.

Harold Lancers klinik i Berverly Hills har klienter som Victoria Beckham, Beyoncé och Kim Kardashian West.

I coronakarantänen fortsätter kändisarnas längtan efter botox och fillers.

Harold Lancer får nu 20-45 telefonsamtal varje dag, rapporterar Page Six, och i slutet av sommaren har han runt tusen behandlingar inbokade. Nu får han ge råd på distans.

– De flesta av mina klienter är extremt disciplinerade kring sina hudvårdsrutiner hemma. Nu handlar det om att se till att de kan få hjälp även om jag inte kan möta dem på länge.

Han beskriver hur Victoria Beckham är i det närmaste ”militärisk” kring sin rutin, och att hon kommer att boka in ett besök direkt när karantänen är över.

Kliniken stängde den 17 mars efter Italienbesökare

Under tiden försöker flera också att behandla sig själva. Under de första veckorna av lockdown fick Harold Lancer ett brådskande meddelande med flera fotografier från en ung jurist inom nöjesindustrin som har kommit till honom sedan hon var ung.

Hon hade börjat använda en ny sorts peeling – men fick första och andra gradens brännskador.

– Det tog oss 12 dagar att fixa hennes ansikte, med hjälp av fotokonsultation, telefonsamtal och läkemedel som vi fick leverera. Så använd inte en snabb och billigare lösning, då kommer du bara hamna i mer trubbel.

Den 17 mars stängdes kliniken efter att en klient kom på besök – direkt från Italien, som då var virusets epicentrum utanför Kina.

Botox håller endast i fyra månader. Men det gäller att hålla ut, säger Dr Harold Lancer. Träning och rätt kost hjälper under karantänen – men understryker att det aldrig är för sent att ordna en bra hud.

Det gör kändisarna i karantän

Hollywood befinner sig i karantän, och kändisarna är mer aktiva än någonsin i sociala medier för att interagera och dela med sig tips.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.