Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kändisarnas härliga strand- och badmode

Bianca Ingrossos lyxiga semester - efter pengaregnet.
Bikinitrosa med hög midja passar de allra flesta kroppsformerna och Gynning är riktig snygg i rutigt, skriver Expressens Therese Loberg.
Foto: Instagram

Bad, sol, och härliga vyer – den glittrande årstiden är här och det med råge. 

Så här ser kändisarna ut i sommarvärmen. 

Expressens Therese Loberg guidar till några favoriter.

Hög midja och rutor

https://www.instagram.com/p/CRGm7xTsbhb/?utm_source=ig_web_copy_link

Visst kan man skymta Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipsons nakna rumpa i bakgrunden jag tycker ändå att det är entreprenörens fina bikini som är i fokus här. Bikinitrosa med hög midja passar de allra flesta kroppsformerna och Gynning är riktig snygg i rutigt. 

Ljuv i rosa

https://www.instagram.com/p/CRWRSM4rz8k/?utm_source=ig_web_copy_link

”När barnen tar bilder. Kolla frillan”, skriver Charlotte Perrelli från sitt semesterparadis i Marbella, Spanien, och delar med sig av den här bilden. Den här rosa färgen lyfter fram artistens somriga bränna och dessutom är det praktiskt med knytningen uppe på axlarna. 

Ananaser i fokus

https://www.instagram.com/p/CQwMdGmLyug/?utm_source=ig_web_copy_link

Att Pernilla Wahlgren är svag för ananaser är ju inget nytt och i den här byxdressen är hon ju som redo för lite härligt afterbeach-häng. Dessutom har hon matchat riktigt fint med den somriga hatten med gult band!

Hattfnatt

https://www.instagram.com/p/CRgY70sMka8/?utm_source=ig_web_copy_link
Foto: Instagram

När det är varmt ute är det så klart bra att skydda sig med en hatt. TV4-programledaren Soraya Lavasani ser till att variera sina val med allt från en strandig slokhatt till en helt vanlig badring. Ja, varför inte? 

Färgsplash deluxe

https://www.instagram.com/p/CQZCUMxpEna/

Att missa Steffo Törnquist i hans franska semesterparadis är nog ingen som kommer att göra. Programledaren promenerade nämligen till sin favoritaffär och införskaffade sig två nya skjortor i sådana starka färgskalor att nog till och med Peter Siepen skulle bli lite avundsjuk. 

Smycken för alla tillfällen

https://www.instagram.com/p/CQglDA9FkIF/?utm_source=ig_web_copy_link

”Sommar, sol, bad, alkoholfri öl och Skagen i korvbröd - priceless”, skriver Martin Melin på Instagram och visst ser han ut att ha det härligt. Här vill jag slå ett slag för att fler män borde våga använda smycken även till strand och bad. 

Avslappnad stil 

https://www.instagram.com/p/CRHY2FAMK2c/?utm_source=ig_web_copy_link

Avslappnad stil 

https://www.instagram.com/p/CRYZtFDrBRz/?utm_source=ig_web_copy_link

Fiskarhatt, stor t-shirt, cykelbyxor och ett par chunky sandaler – det behöver inte vara svårare än så för att se cool ut och samtidigt vara sval och snygg. Molly Sandén vet definitivt hur man gör. Dessutom är hon galet snygg i cerise bikini i solen. 

Hånet mot svenska influencers – efter önskemål om semester

Antonija Mandir fick motta kritik för att hon i en instagramvideo sagt att hon tycket att influencers förtjänar semester – så svarar hon på hånen och kritiken.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.