Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kändisarnas galna outfits – så såg de ut på halloween

Foto: THEREALSPW / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

I går var dagen då det var okej att gå all in på konstiga, roliga och läskiga maskeradkläder.

En hel del kändisar är kända för att ta det hela på blodigt allvar. 

Här är några av kändisvärldens halloweenkostymer. 

https://www.instagram.com/p/B4JHtIfHqQF/

Klädde dottern – som henne själv

Kylie Jenner har inte varit sparsam när det gäller antalet halloweenkostymer hon dragit på sig i år. Det har varit allt mellan någon form av playboy bunny, Marilyn Monroe och sjöljungfrun Ariel. 

Men mest uppmärksamhet fick hon kanske när hon valde att klä upp sin lilla dotter, 2-åriga Stormi Webster, i kläder likannade de Kylie själv bar på Met Galan tidigare i år. Ett drag kritikerna kallar för narcissistiskt och själviskt, kanske framför allt eftersom snart 3-åriga Stormi ser så uttråkad ut på bilderna som Kylie lagt ut på Instagram.  

Foto: THEREALSPW / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Sångaren Ariana Grande, 26, retade fansen i flera dagar med svartvita klipp från 1960-talets amerikanska tv-program ”The Twilight Zone” innan hon avslöjade sin imponerande kostym från den beryktade episoden ”Eye of the Beholder”.

https://www.instagram.com/p/B4QnqppF2qc/

I familjen Kardashian – West var det tydligen lite problem med att få ihop hela familjen inför fotograferingen av deras gemensamma halloweenklädsel: Familjen Flinta. Lilla Chicago var så rädd för pappa Kanye West, eller snarare hans gigantiska Dino-kostym – att hon fick redigeras in i efterhand, som synes...

https://www.instagram.com/p/B4U7KNqALJK/

Någon som valde en mer ”amerikansk collagefilm”-inspirerad klädsel var artisten Cardi B, som med en långt röd peruk , kort kort klänning och höga röda lackstövlar.  

https://www.instagram.com/p/B4If1xrAbSf/

Halloween-drottningen slår till igen

Supermodellen Heidi Klum har gjort sig känd för att överträffa de flesta när det kommer till att klä ut sig på halloween och kallats ”Halloween-drottning”. 

Hon har klätt ut sig till Fiona från Shreck, en gammal kvinna, tecknade figuren Jessica Rabbit, en stor fjäril, en gorilla, Cleopatra, ett stort äpple, en död person utan hud och mycket mer. I år såg hon ut så här:

https://www.instagram.com/p/B4U7eWNJ0Pj/

Artisten Ciara och hennes man återskapade en nästan ikonisk bild på Beyoncé och Jay Z från parets Apeshit-video. I orginalbilden står superstjärnorna framför tavlan Mona Lisa, här är det i stället Barack och Michelle Obama.

https://www.instagram.com/p/B4PeofjlunC/

Under halloweennatten laddade Miley Cyrus upp en hel del bilder på sig själv och nya flamman Cody Simpson där de gör sig i ordning. Cyrus som den brittiska dansaren Perri Lister och Simpson som rockikonen Billy Idol. 

https://www.instagram.com/p/B4T4vK2p_P5/

Ellinor driver Sveriges kanske läskigaste youtubekanal:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.