Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Världskändisarna firade halloween – trots corona

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Heidi Klum kamouflerar sig för att inte hennes barn – som förvandlats till mumie – ska upptäcka henne.
Foto: Instagram
Kim Kardashian klädde ut sig till Carole Baskin, känd från Netflix-dokumentären Tiger King, medan hennes bästa vän Jonathan Cheban spelade rollen som Joe Exotic och hennes fyra barn små tigrar.
Foto: Instagram
Therese Lindgren läser skräck i ansiktsmålning
Foto: Instagram
Cardi B som Medusa.
Foto: Instagram

Coronapandemin har stoppat både Halloweenfester och ”bus eller godis”-promenader för de allra flesta.

Det har dock inte hindrat världens kändisar från att fira högtiden – och som traditionen påbjuder: klä ut sig.

Många har delat sina fantasifulla kostymer i sociala medier.

Inställda festligheter har inte stått i vägen för världens kändisars behov av att spöka ut sig under allhelgonahelgen, som numera även i Sverige ofta firas likt amerikanska halloween.

Det var som vanligt svårt för de flesta att bräcka supermodellen Heidi Klum, som är känd för sin årliga Halloweenfest och att gå ett steg längre i sina kostymer.

Som en uppmaning till sina fans att stanna hemma och minska risken för smittspridning har Heidi i år valt att i stället spela in en hemmavideo med skräcktema.

I filmen, som hon lagt upp på Instagram, tvingas Heidi till en nödlösning för att klä ut sina fyra barn – och skapar mumiekostymer av toalettpapper: som sedan blir verklighet.

https://www.instagram.com/p/CG_5hk8jELa/

Netflixhumor och utomjordingar

Kim Kardashian klädde ut sig till Carole Baskin, känd från Netflix-dokumentären Tiger King, medan hennes bästa vän Jonathan Cheban spelade rollen som Joe Exotic och hennes fyra barn små tigrar.

Rapparen Cardi Bi tog i från tårna med sin kostym, och klädde ut sig till den grekiska mytologins Medusa, med digitalt adderade ormar i håret.

Céline Dion gick knappt att känna igen bakom sminket som Nanny McPhee från barnfilmen med samma namn.

Christina Aguilera bjöd på tre olika latexutstyrslar: hondjävul, anden i lampan och en utomjording.

https://www.instagram.com/p/CHBkUQpgl8o/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/CG-4wzjh3jl/https://www.instagram.com/p/CG-Ah6wgg0X/https://www.instagram.com/p/CG-YsFJAUfD/https://www.instagram.com/p/CHB29itpFBD/

Goda häxor och läskiga influencers

Victoria och David Beckham tog det betydligt lugnare i en lång svart klänning och en clownmask, samt en svart jumper med pumpa-mönster och vampyrtänder.

Modellen Chrissy Teigen och hennes man, artisten John Legend, klädde ut sig till Odette, den vita svanen i baletten Svansjön, respektive Spindelmannen.

Skådespelerskan Drew Barrymore ledde sin nya talkshow The Drew Barrymore Show utklädd till den goda häxan Glinda från Trollkarlen från Oz.

På den svenska sidan om Atlanten hade influencern Therese Lindgren sminkad sig till något som skulle kunna liknas vid en demonclown i svart slängkappa med huva, för att läsa skräckböcker på Nextory.

https://www.instagram.com/p/CHBvt78nEw-/https://www.instagram.com/p/CHBJf-BJQk-/https://www.instagram.com/p/CHAq_BMgi4D/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.