Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kändisarna tappar hakan efter frieriet i ”Farmen VIP”

Vlad Reiser går ner på knä och friar till Saga Scott i kvällens ”Farmen VIP”.Foto: TV4
Saga Scott vet inte vad hon ska tro om frieriet.Foto: TV4
Saga Scott säger att hon måste tacka nej, då hon redan är bortlovad.Foto: TV4
Vlad Reiser beskriver att det var ett skämt, men med lite allvar i.Foto: TV4

Det blir ett storslaget avslut på kvällens ”Farmen VIP” när Vlad Reiser väljer att fria till Saga Scott.

Efter förlusten går youtube-stjärnan ner på knä - men får nobben.

– Jag kom typ i skrattchock och tänkte att ”nej men nu måste du väl säga att du skojar”. Enligt mig måste detta vara ett stort prank, säger Saga Scott i programmet.

I kvällens ”Farmen VIP” blev det Vlad Reiser, 25, som tvingas lämna gården. Men innan han beger sig gör han ett sista storslaget avtryck och friar till deltagaren Saga Scott, 29.

Youtube-stjärnan Vlad Reiser blir i avsnittet vald till förstakämpe, varpå han väljer vännen Saga Scott till andrakämpe. Ett val som inte går helt smärtfritt förbi för Saga som efter valet kallar Vlad för falsk. När det sedan står klart att Saga Scott står som segrare och det är Vlad Reiser som får lämna tävlingen väljer Vlad att ta tillfället i akt och visa den kärlek han egentligen känner för motståndaren.

– Jag vill faktiskt ta tillfället i akt och säga en sak. Jag tycker att du är en fantastisk människa, jag har verkligen älskat att lära känna dig bättre. Jag undrar om du vill gifta dig med mig när vi är 34 år gamla, säger Vlad Reiser till Saga Scott i programmet och går ner på knä.

Saga Scott: ”Såg besviken ut”

Saga Scott, som lever ihop med pojkvännen Adrian Kolgjini, 25, blir tydligt överraskad av frieriet. Hon faller i skratt och säger i programmet att hon inte vet om han är seriös eller inte. Hon säger att hon hoppades att han skulle säga att det var ett skämt, ett förtydligande som inte kommer.

– Jag kom typ i skrattchock och tänkte att ”nej men nu måste du väl säga att du skojar”. Enligt mig måste detta vara ett stort prank, säger Saga Scott i programmet och fortsätter:

– Det sjuka med pranket var att Vlad ändå såg besviken ut. Jag fattar ingenting, jag får panik.

Vlad Reiser: ”Lite som ett skämt, fast inte”

Svaret Vlad får är kanske inte det han hoppades på, då Saga förklarar att hon måste säga nej då hon redan är bortlovad men att de kan vara vänner. Ett svar som Vlad Reiser menar kan ändras i framtiden.

– Det var lite som ett skämt, fast inte. Jag sa ändå när vi är 34, det är ett tag så ja jag fick nobben. Men hon kommer säkert säga ja i framtiden, säger han i programmet.

Någon som inte tror att frieriet var helt på skoj är artisten Anna Sahlene, 42. Som i programmet säger att hon helt enkelt tror att Vlad tycker väldigt mycket om Saga och att han drog till med sitt livs chansning när han valde att gå ner på knä.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.