Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kändisarna som hävdat att de haft sex med ett spöke

Dagens toppnyheter inom nöjesvärlden.
Filmen ”Ghost” kom 1990 och blev en enorm framgång. Patrick Swayze och Demi Moore spelade huvudrollerna.Foto: FILMBOLAG

Som om inte spöken vore läskiga nog, så finns det personer som påstår att de haft intima upplevelser med dem!

Det finns till och med en term för personer som blir sexuellt upphetsade av spöken – spectrofili.

Här är kändisarna som öppet har berättat om besöken från andra sidan graven.

Anna Nicole Smith

Anna Nicole SmithFoto: LORI CONN / PRESSENS BILD LORI CONN

I en intervju med FHM berättade fotomodellen Anna Nicole Smith:

– Ett spöke brukade kravla sig upp för mitt ben och ha sexuellt umgänge med mig. Det hände för länge sedan i en lägenhet i Texas. Jag trodde de var min pojkvän, men en dag vaknade jag till. Det var inte han.

Smith talade aldrig om hur många gånger de gastkramande mötena skedde. Men hon ska ha varit bensäker på att det var ett manligt spöke hon haft sex med.

– Jag flippade ut helt över det. Men sen insåg jag att han aldrig skadade mig, och gav mig otroliga upplevelser, så jag har inget problem med det.

Kesha

KeshaFoto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN

Sångerskan Keshas, 31, närgångna stunder med ett spöke var så himlastormande att det inspirerade henne att skriva musik om det. I låten ”Supernatural” beskriver hon detaljerna:

”Baby when we're touching in the dark, can you feel it? I can hear the pounding of my heart, can you feel it? When you take my body to the stars, I believe it. Boy this love is supernatural, can you feel it?”.

– Den handlar om övernaturliga upplevelser, på ett sexigt sätt. Jag har upplevt det själv. Jag vet inte vad han heter. Han var ett spöke, berättade hon i ”Jimmy Kimmel Live”.

Bobby Brown

Bobby BrownFoto: DAVID TONNESSEN,PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

I en intervju med Bobby Brown, 50 – som egentligen skulle handla om förlusten av dottern Bobbi Kristina Brown och ex-frun Whitney Houston – överraskade artisten plötsligt genom att föra in samtalet i en annan riktning. Upp rullades ett erkännande om att Bobby Brown legat med en gengångare.

– Jag köpte en gård i Georgia, det var ett riktigt kusligt ställe. Men ja, en gång vaknade jag upp, och ja ett spöke. Jag var belägrad av ett spöke, sa han rapporterar Independent.

Artisten, som har ett känt drogmissbruk sedan tidigare, försäkrade att händelsen inte hade något med droger att göra.

Lucy Liu

Lucy LiuFoto: RALPH, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Skådespelaren Lucy Liu, 50, har berättat för Us Weekly att hon la sig ner för att ta en tupplur när en hon kände närvaron av en osynlig kraft.

– Det var en ren välsignelse. Jag kände allt. Jag nådde klimax. Och sedan flöt han i väg, sa hon till tidningen.

Coco Austin

Coco Austin och Ice-TFoto: GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK / GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Coco Austin, 39, hustru till rapparen Ice-T, menar att hon har blivit jagad av ett ”perverterat spöke” – ända från Albuquerque till Arizona.

Coco Austin berättar att vålnaden inte respekterade hennes äktenskap. Tvärtom fortsatte spöket skamlöst att flirta och försöka förföra henne.

– Jag satt och såg på tv i mitt nattlinne när jag kände hur kjolen drogs upp. Jag drog ner den, men kunde se hur den drogs upp igen. Och sen kände jag en, manlig, tung andhämtning i mitt öra, har hon sagt enligt Huffington Post.

Metta World Peace

Metta World PeaceFoto: SUE OGROCKI / AP

The Skirvin Hotel i Oklahoma City är känt för att ha ett spöke vid namn Effie, som enligt hörsägen ska vara nymfoman. Manliga vittnen menar att hon ska ha kommit in när de duschat, och flera har sett vålnaden spatsera runt naken på hotellet.

Basketstjärnan Metta World Peace, 39, hävdar att Effie närmade sig honom på ett ytterst olämpligt vis när han bodde på hotellet Halloween-helgen 2016.

– Effie var över hela mig och rörde mig vid fel ställen. Jag accepterade det, sa han till den lokala tidningen The OCR.

Anna-Nicole Smiths lyxprylar till salu