Kände fotbollspelarens hälsning – efter Piqués diss

Katrin Zytomierska är nöjd över att sonen nu har fått en hälsning.
Foto: Charlotte Brunzell/TT / TT NYHETSBYRÅN
Fotbollspelaren Gerard Piqué ville inte spela in en vidoehälsing till Katrin Zytomierskas son när han var på en fest i Stockholm.
Foto: GREGORIO LOPEZ / CORDON PRESS BILDBYRÅN
Fotbollspelaren Luis Figo har nu skickat en hälsning till Zytomierskas son.
Foto: MIGUEL GUTIERREZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Luis Figo tillsammans med sin svenska fru Helen Svedin.
Foto: PEDRO NUNES / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Luis Figo tillsammans med Zlatan Ibrahimovic 2015.
Foto: OLLE SPORRONG

Ett bråk mellan influencern Katrin Zytomierska och fotbollspelaren Gerard Piqué skapade stor uppståndelse efter att fotbollsstjärnan sa nej till att göra en videohälsning till Zytomierskas son.

Nu har fotbollspelaren Luis Figo skickat en hälsning som 44-åringen har delat på sin Instagram.

– Jag hörde att din mamma träffade Gerard Piqué, säger han bland annat i videon.

Det var förra fredagen som entreprenören och influencern Katrin Zytomierska, 44, var på konferensen Brilliant Minds fest i Stockholm. Där var också Barcelonaspelaren Gerard Piqué, 35.

Zytomierskas son Ringo som hon har tillsammans med kändisfotografer Bingo Rimér, 47, älskar fotboll och influencern bad därför fotbollsstjärnan att spela in en videohälsning till honom. När Piqué sa nej ilsknade Zytomierska till och la ut ett argt inlägg på sin Instagram.

”Lyssna på mig din nolla”, skrev hon inledningsvis och taggade fotbollstjärnan.

”Jag var tydlig när jag frågade dig om du kunde säga hej till min son. Du sa nej. Av vilken anledning? Du är en kille som kan dribbla en boll? Det imponerar inte på mig. Det som gör mig ledsen är att berömmelsen stigit dig åt huvudet och det är patetiskt. Du är bara en kille med en boll”, fortsatte hon.

Katrin Zytomierska publicerade också en smygtagen bild på stjärnan, där han står tillsammans med en okänd blond kvinna. Nyligen kom nyheten att Gerard Piqué och artisten Shakira skiljer sig efter tolv år tillsammans.

”Din mamma är underbar”

Efter uppståndelsen har fotbollsspelaren Luis Figo, 49, nu skickat en videohälsning till Ringo, som influencern har delat på sin Instagram.

– Jag hörde att din mamma träffade Gerard Piqué. Din mamma är underbar, men hon kanske visste inte vem som spelade i Real Madrid eller inte. Men jag är väldigt glad att du är ett Real Madrid-fan, säger den tidigare Real Madrid-spelaren. 

Barcelonastjärnan Gerard Piqué har aldrig spelat i Real Madrid.

– Jag har också hört att du är en fantastisk fotsbollspelare. Om du fortsätter göra göra mål, tränar hårt och dribblar som du gör kommer du spela i Real Madrid snart, lycka till, säger Figo som är gift med svenska Helen Svedin, 47, vidare i hälsningen.

https://www.instagram.com/p/CfJQcPnqNyw/?hidecaption=true

Han säger också att de ska mötas i Santiago Bernabéu-stadion som är Real Madrids hemmarena.

”Såklart kommer vi mötas på Santiago Bernabéu”, skriver Zytomierska till inlägget följt av ett hjärta.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.