Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Glenn Hysén skadad – efter hushållsysslan

Glenn Hysén säger att han såg fram emot programmet. Foto: Privat
Inspelningarna av ”Vem kan slå Anja och Foppa” ska precis börja, när kanal 5 tvingas blixtändra. Foto: MAGNUS RAGNVID / KANAL 5
Glenn Hysén drabbad av ryggskott efter städincident. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Glenn Hysén Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

Glenn Hysén tvingas ställa in sin medverkan i ”Vem kan slå Anja och Foppa” timmar innan inspelning.

Fotbollslegenden har drabbats av ryggskott efter en städincident.

– Det är skittråkigt att man inte kan vara med och utmana Anja och Foppa. Jag hade verkligen sett fram emot att spöa dem. Men jag kom inte upp ur sängen i morse, säger Glenn Hysén.

I dag börjar inspelningarna av kanal 5:s ”Vem kan slå Anja och Foppa”. Bara timmar innan inspelningen tvingas Glenn Hysén ställa in, anledningen är att fotbollslegenden har drabbats av ryggskott efter en städincident.

– Jag dammsög med nya dammsugaren för någon dag sen, men jag hittade inte mittenröret till slangen så att den blir längre. Istället fick jag fick kröka ryggen som en ostbåge, säger Glenn Hysén.

Under tisdagsmorgonen fick Glenn Hysén söka läkarvård för smärtorna och det konstaterades att det handlade om ryggskott. Hysén, som var en av deltagarna som skulle spela in det populära tävlingsprogrammet under eftermiddagen, tvingades därför att ställa in.

– Det är skittråkigt att man inte kan vara med och utmana Anja och Foppa. Jag hade verkligen sett fram emot att spöa dem. Men jag kom inte upp ur sängen i morse. Kunde inte böja ryggen, säger Glenn Hysén.

Magnus Wislander flygs in i stället

I stället tvingades Kanal 5 blixtändra strax innan inspelningen. De ringde in handbollsspelaren Magnus Wislander, 55, som snabbt antog utmaningen.

Magnus Wislander berättar att han fick ett samtal tidigt under tisdagsmorgonen och direkt satte sig på ett plan för att tävla emot Anja och Foppa. Han ser fram emot utmaningen och berättar om planen för att faktiskt lyckas slå sina motståndare.

– Det var snabba puckar att sätta sig på flyget, man är ju lite dum i huvudet och bangar aldrig på en utmaning, säger han och fortsätter:

– Men jag ser fram emot att möta dem. Foppa har ju humöret emot sig så jag ska hetsa honom och Anja är svår, hon är envis.

Kanal 5: ”Inte hunnit eller kunnat förbereda sig”

Anne Appelberg, exekutiv producent för ”Vem kan Slå Anja och Foppa” på Discovery Networks, säger att det är tråkigt att Glenn Hysén tvingats ställa in sin medverkan i programmet men att de är glada att Magnus Wislander snabbt kunnat ta hans plats.

Hon menar att det visar vilken tävlingsinstinkt och vinnarskalle handbollsspelaren fortfarande besitter.

 – Det blir väldigt spännande att se hur Anja och Foppa ska ta sig an det här när de nu får en helt annan tävlingsmotståndare som de inte hunnit eller kunnat förbereda sig på, säger Anne Appelberg.