Kakan Hermansson Foto: Lisa MattissonKakan Hermansson Foto: Lisa Mattisson
Kakan Hermansson Foto: Lisa Mattisson
Alexander Bard Foto: Olle SporrongAlexander Bard Foto: Olle Sporrong
Alexander Bard Foto: Olle Sporrong

Kakan i bråk med Bard: "Tär på en"

Publicerad

Inspelning av "Talang" var inte utan problem - inom juryn blev det bråk.

Kakan Hermansson pekar ut Alexander Bard som orsaken - och dömer ut hans intelligens.

– Har du hört? Alexander pratar ju dygnet runt. Han pratar hela tiden, säger hon om den irritation hon tycker att han skapat.

På lördag kväll drar en ny säsong av "Talang" - och jakten på Sveriges bästa underhållare - i gång på TV4.

I juryn sitter Alexander Bard, Karin ”Kakan” Hermansson, David Batra och LaGaylia Frazier och bedömer talangen och underhållningsvärdet hos artisterna.

 

LÄS MER: Här är nya juryn i Talang 2017 i TV4

 

Men inspelningen av tävlingen har inte varit problemfri. De olika jurymedlemmarnas starka åsikter och personligheter har skapat irritation och försvårat arbetet.

Det säger Karin "Kakan" Hermansson inför säsongsstarten.

Kakan Hermansson: "Jobbigt"

Hon beskriver arbetet med "Talang" som jobbigt.

– Det tär ju på en. Vi i juryn har väldigt olika åsikter. Det är tärande. Vi har också ganska olika livsåskådningar, speciellt jag och Alexander. Vi söker också efter olika saker, säger hon.

Har ni bråkat mycket?

– Ja. Det har varit tjatigt, säger hon, och förklarar vad som ligger bakom bråken.

– Har du hört? Alexander pratar ju dygnet runt. Han pratar hela tiden.

Men han är väl smart?

– Det är något han kommit på själv, att han är smart. Om man bara pratar om det, hur mycket som helst, till slut så tror ju folk att man är smart.

Är inte det en smart taktik?

– Killar kan ju hålla på så, säger Kakan Hermansson.

 

LÄS MER: "Talang" gör comeback på TV i vår

 

"Talang" har sänts tidigare i Sverige, i både TV3 och TV4 - och i juli bekräftades det att talangprogrammet kommer tillbaka våren 2017 i TV4. På lördag drar det i gång med en ny säsong.

"Idol"-programledaren Pär Lernström är programledare tillsammans med Youtubestjärnan Kristina "Keyyo" Petrushina.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag