Foto: Olle SporrongFoto: Olle Sporrong
 Foto: Olle Sporrong
Foto: Olle SporrongFoto: Olle Sporrong
 Foto: Olle Sporrong

Kajsa Bergqvist visar upp sin nya kärlek

Publicerad

Här visar Kajsa Bergqvist upp kärleken Hanna Hanve för första gången.

På QX-galan minglade de på röda mattan ihop.

– Vi är sambor, säger Kajsa Bergqvist.

Det är på QX-galan som före detta höjdhoppsstjärnan Kajsa Bergqvist visade upp sin kärlek, Hanna Hanve.

De gick tillsammans på röda mattan - och precis innan galan berättar Kajsa Bergqvist att hon och kärleken bor ihop.

– Vi är sambor, säger hon.

Samtidigt ser hon fram emot kvällen.

– Det känns kul. Showen här brukar vara hur bra som helst, säger hon.

På vänster ringfinger hade Kajsa Bergqvist och Hanna Hanve likadana ringar.

När Kajsa Bergqvist senare skulle utse pris för "Bästa klubb", som gick till King Kong, passade hon på att lägga in en kärlekshyllning.

– Jag vet att många träffar sin kärlek där, däribland jag. Jag får väl tacka King Kong för det. Jag tycker verkligen att vi ska vara tacksamma att dessa finns. Och att vi går ut och träffar varandra i stället för att sitta med appar, säger Kajsa Berqvist på scenen.

Kajsa Bergqvist har tidigare varit tillsammans med Kristina Norrby. Något Kajsa Bergqvist berättade 2011, i samband med att hon kom ut som bisexuell i tidningen QX.

– Jag tycker det ska bli extremt skönt att slippa alla spekulationer och rykten. Så, nu är det ute. Nu vet alla. Och det känns bra att prata om det i QX. Sen kommer jag inte vilja prata mer om det här, sa Kajsa Bergqvist då.

 

LÄS MER: Nu går Kajsa och Kristina skilda vägar

Filippa Rådin: "Otroligt viktigt"

De stod skrivna på samma adress tidigt i förhållandet men i mitten av maj 2014 hade de flyttat isär.

Kajsa Bergqvist har efter sin framgångsrika friidrottskarriär bland annat bland annat synts i "Mästarnas mästare" och varit programledare för "Atleterna" i SVT.

Förutom Kajsa Bergqvist och Hanna Havne minglar även bland andra Camilla Läckberg med sin Simon Sköld, och Anja Pärson med sin hustru Filippa Rådin, på röda mattan.

– Det är otroligt viktigt också för att man belyser saker som är viktiga, att man har en gala för oss som är gay, säger Filippa Rådin.

 

LÄS MER: Kajsa: "Jobbigt tiden innan det kom ut"

Anja Pärson: "För lite galor"

Anja Pärson fyller i:

– Alla galor är bra. Vi har för lite galor i vår vardag. Det är skönt bara att komma undan vädret lite.

Camilla Läckberg berättar att hon längtar tills hon kan dricka champagne igen.

– Jag är ju lite tröttare än annars. Jag är inte den som stänger haken längre, det måste jag erkänna. Jag kommer uppskatta första glaset bubbel mycket. Jag saknar att dricka bubbel, säger hon.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag