Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

K-popstjärnan Goo Hara hittad död i sitt hem

Goo Hara har hittats död död i sitt hem.Foto: WONG MAYE-E / AP TT NYHETSBYRÅN
Goo Hara var med i k-popgruppen Kara.Foto: SKÄRMDUMP/INSTAGRAM / SKÄRMDUMP/INSTAGRAM

Den sydkoreanska k-popstjärnan Goo Hara, 28, har avlidit. Hon hittades död i sitt hem på söndagen, skriver New York Times.

Under söndagen hittades Goo Hara död i sitt hem i Seoul i Sydkorea. Hon blev 28 år gammal. Enligt New York Times utreder polisen dödsorsaken som ännu inte känd.

28-åringen slog igenom som medlem i den populära sydkoreanska k-popgruppen Kara.

Efter att gruppen splittrades 2015 inledde hon en solokarriär. Hon har även medverkat i tv-serier och filmer.

Strax innan sin död hade hon gett ut nu musik och hade även en inlett en turné i Japan för att promota sin nya låt.

”Fruktansvärda nyheter”

Fansen sörjer nu Goo Hara.

”Åh, det här är fruktansvärda nyheter. Goo Hara har hittats död – hon var en av de Sullis närmaste vänner, som också nyligen gick bort”, skriver ett fan enligt Daily Mirror.

I oktober i år hittades k-popstjärnan Sulli, 25, död i sitt hem i Seoul.

Sulli hade strax innan sin död fått utså näthat efter att ha råkat visa sin bröstvårta på en bild på Instagram, skriver Daily Mail.

Efter sin väns död delade Goo Hara med sig av ett känslosamt inlägg på Instagram. Hon har även pratat om internetmobbning och vädjat till allmänheten att vara snällare mot varandra i kommentarsfält.

Fansens fina hyllning till Avicii

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.