Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Justin Timberlakes hemliga möte i Sverige

Justin Timberlake må ha klivit av Globens scen, men han är kvar i Stockholm. Foto: Rolf Klatt/Rex/Shutterstock / ROLF KLATT/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Under måndagen spenderade Timberlake större delen av tiden med svenska producenten Max Martin. Foto: Variety/Rex/Shutterstock / VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Enligt managern Johnny Wright älskar Timberlake Sverige och planerar att stanna i hela 30 dagar. Foto: (C) Pelle T Nilsson / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
Även frun Jessica Biel befinner sig i Stockholm. I veckan besökte hon bland annat Junibacken med sonen Silas.Foto: Alex Ljungdahl
Paret har hållit en låg profil under sin Sverigevistelse. Foto: Lars Höglund/Eyewitness Picture / LARS HÖGLUND/EYEWITNESS PICTURE EYEWITNESS PICTURE
I lördags boundade Justin och svenska Eurovisionhoppet Frans i Globen. Foto: Skärmavbild / JOHANNES SELÅKER
1 / 7

Justin Timberlake tog över Eurovision Song Contest när han uppträdde i Globen under finalen – och Sverigeresan fortsätter.

Scenkungen spenderade stora delar av måndagen med listkungen Max Martin i hans insynsskyddade hem.

Enligt uppgift stannar världsstjärnan i hela 30 dagar.

– Vi älskar Sverige. Under 'Nsync-dagarna spelade vi in våra hits där, har hans manager Johnny Wright tidigare sagt.

Justin Timberlake, 35, tog själv initiativet till att uppträda exklusivt med sin nya singel "Can't stop the feeling" som mellanakt i direktsändningen av Eurovision Song Contest-finalen.

Enligt hans manager, Johnny Wright, älskar den kräsna världsstjärnan landet, och Timberlake har enligt uppgift valt att stanna i hela 30 dagar.

Under måndagen passade artisten på att umgås med den svenska stjärnproducenten Max Martin, 45.

Från 11 tiden till efter 20 befann han sig i den skygge producentens insynsskyddade hem – Justin Timberlakes svarta privatbilar syntes utanför bostaden.

 

 

LÄS MER: Justin Timberlake gav ESC hedern tillbaka

 

 

Justin Timberlake i Max Martins hem

Max Martin ligger tillsammans med svenska producenten Shellback bakom Justin Timberlakes låt "Can't stop the feeling", som nu toppar listorna efter succéframträdandet i Globen.

– Justin är en global, internationell artist. Han förstår de olika plattformarna runtom i världen. Justin är väldigt kräsen när han väljer vilka tv-program han gör. Men Eurovision är ett program om ny musik. Vi skickade idén till dem. De älskade den. Vi letade efter möjligheter runtom i världen. Justin är på en PR-turné just nu. Vi brainstormade och kom på att Eurovision är en av världens största program. Det var en utmaning för oss eftersom de aldrig har haft en artist som inte är en tävlande i programmet. Men efter lite samtal föll det på plats, sa hans manager Johnny Wright när uppträdandet först offentliggjordes.

 

 

LÄS MER: Timberlakes hyllning till Måns och Frans

 

 

Jessica Biel turistar i Sverige med sonen

Justin Timberlake landade på Arlanda flygplats kvart över tio på torsdagskvällen i en privatjet, kort därefter anlände han till Grand Hôtel i Stockholm.

Hans fru, skådespelerskan Jessica Biel, 34, kom till Sverige före maken tillsammans med den gemensamma sonen Silas, 1.

I väntan på Justin Timberlake turistade hon runt i huvudstaden. Bland annat besökte de Junibacken på Djurgården under torsdagen.

Med sig på plats hade hon enligt uppgift två livvakter, en manager och en nanny som tog hand om barnet.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.