Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Justin Timberlake plötsligt attackerad mitt på gatan

Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Foto: OLIVIER BORDE / BESTIMAGE / BEST IMAGE TT NYHETSBYRÅN

Justin Timberlake ville bara besöka Louis Vuittons visning på Paris modevecka med sin fru Jessica Biel – men det gick inte som han hade planerat.

När världsstjärnan anlände till modevisningen så blev han plötsligt tacklad av skandalomsusade skojaren Vitalii Sediuk, skriver Female First.

Sediuk kastade sig på Timberlakes ben och höll fast, tills han släpades bort av stjärnans vakter.

Justin Timberlake, 38, trodde nog inte att besöket på Louis Vuittons modevisning på Paris modevecka skulle sluta med att han tacklades av en omskriven skojare – men så blev det.

När ”Can't stop the feeling”-artisten anlände till modevisningen tillsammans med sin fru, skådespelerskan Jessica Biel, 37, så tacklades han helt plötsligt av Vitalii Sediuk – en ukrainsk komiker som gjort sig välkänd för att attackera kändisar i offentliga sammanhang.

Vägrade släppa Timberlake 

Female First skriver att Sediuk kastade sig om Timberlakes ben på marken, och vägrade släppa, när Timberlake var på väg mot lokalen där Louis Vuittons modevisning skulle hållas. Artisten ska ha försökt skaka av sig honom utan framgång, tills det att hans säkerhetsvakter lyckades få tag i komikern och släpa bort honom från Timberlake.

Justin Timberlake är långt ifrån Vitalii Sediuks första offer. Mannen, som själv ser sig som komiker, har attackerat en stor del av Hollywoods A-kändisar. 2014 greps han i samband med premiären av ”Malificent”, då han lyckades springa in på den röda mattan och ta sönder Brad Pitts glasögon.

Har försökt kyssa Kim Kardashian 

Sediuk har också gett sig på att försöka kyssa flera supermodeller och världsstjärnor – Kim Kardashian, Miranda Kerr och Gigi Hadid har alla fått pussar och blivit upplyfta av mannen.

Eurovision song contest-fans känner kanske igen Vitalii Sediuk som mannen som stormade scenen klädd i en australisk flagga i finalen 2017 och visade rumpan för miljontals tittare, innan svenska studiomannen Henric von Zweigbergk bar bort honom.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.