Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Justin Timberlake besökte kändistät Östermalmskrog

Justin Timberlake uppträdde på FRiends arena i tisdags.Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Svenske stjärnproducenten Johan ”Shellback” Schuster tillsammans med Jessica Biel och Justin Timberlake.Foto: Beirut Café

Världsartisten Justin Timberlake dröjer sig kvar i Stockholm. På onsdagen åt han tillsammans med frun Jessica Biel och stjärnproducenten Johan ”Shellback” Schuster middag på den kändistäta restaurangen Beirut Café. 

Det var ett sällskap på åtta personer inklusive två livvakter som vid 21-tiden slog sig ned för middag i VIP-rummet på den libanesiska restaurangen Beirut Café på Östermalm i Stockholm. 

Justin Timberlake och hans fru, skådespelerskan Jessica Biel, log och skålade glatt tillsammans med sin vän, svenske stjärnproducenten Johan ”Shellback” Schuster.

 

RECENSION: Så bra var Justin Timberlake på Friends arena  

 

Rummet som de satt i ligger på restaurangens nedrevåning. Sällskapet fick i lugn och ro njuta av en libanesisk måltid.

– De åt vår populära avsmakningsmeny med meze och rätter från grillen. Till det drack de Chateau Musar som är rött vin, säger hovmästare Ali Chaabani.

Drack shots och åt baklava

Efter middagen flyttade gruppen upp en våning till restaurangens matsal som då hunnit bli tom på övriga middagsgäster.

– Där bjöd vi på shots av Chartreuse (likör, reds anm) och efterrätt. De fick baklava, arabiskt kaffe och färsk frukt, säger Ali Chaabani.

https://www.instagram.com/p/Bl89GCaF_E9/?taken-by=beirutcafestockholm

Det är långt ifrån första gången som Beirut Café har celebert besök. Så sent som förra veckan var Ed Sheeran på plats med Johan ”Shellback” Schuster. Även Justin Timberlake och Jessica Biel är återkommande gäster.

– De var här precis när de hade blivit tillsammans för 11 år sedan. Alla i sällskapet, till och med vakterna, kände igen oss i personalen ikväll.

 

LÄS ÄVEN: Världsstjärnan Justin Timberlakes festfråga från scenen 

”Jättejätte nöjda”

Ali Chaabani berättar att Justin Timberlake och Jessica Biel tog bilder med personalen och småpratade med dem. Vad de sa vill han inte gå in på, men en sak är säker:

– De var jättejätte nöjda med maten, det sa de när de gick ut.

Strax innan midnatt lämnade entouraget restaurangen. I dag torsdag spelar Justin Timberlake på Telenor Arena i Oslo.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.