Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Justin Therouxs första ord om uppbrottet med Aniston

I en intervju med New York Times berättar Theroux om skilsmässan – och hur han saknar Anistons vänskap. Foto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES

Det är snart ett år sedan skådespelarparet Jennifer Aniston och Justin Theroux gick skilda vägar.

I en intervju med New York Times berättar Theroux om skilsmässan – och hur han saknar Anistons vänskap.

– Det var hjärtkrossande bara på det sättet att vår vänskap inte kommer vara densamma, säger Justin Theroux i intervjun.

Det var i februari 2018 som Jennifer Aniston och Justin Theroux gick ut med ett gemensamt uttalande om att de valt att gå skilda vägar, och hade ansökt om skilsmässa.

Sedan dess har paret valt att vara tyst om uppbrottet, och många har spekulerat i varför de gjorde slut.

I en intervju med New York Times berättar "Kvinnan på tåget"-skådespelaren om uppbrottet från Jennifer Aniston, och menar att de två gick igenom en smidig skilsmässa.

–  Den goda nyheten är – jag väljer mina ord väldigt noga – att det på ett sätt var ett milt uppbrott, det fanns ingen fientlighet, säger han i New York Times.

Justin Theroux: "Det är tråkigt"

Theroux menar att det som har skrivits om skilsmässan har förstorats upp och gjorts mer dramatiskt än det är.

– I verkligheten är det som har hänt bara småsaker. Men allt kan kännas som 10 på Richter-skalan om du gör rubriken stor nog och tillräckligt skandalös, säger han.

 

 

I stället säger skådespelaren att han och exet Jennifer Aniston fortfarande har respekt för varandra, och vill behandla varandra väl.

– Ingen av oss har dött, och ingen av oss vill kasta yxor på den andra. Det är mer vänskapligt. Det är tråkigt, men du vet, vi respekterar varandra tillräckligt, så det blev så smärtfritt som det kan bli.

 

 

Det han saknar mest med exfrun är deras vänskap, något som är svårt att behålla efter en skilsmässa.

– Det var hjärtkrossande bara på det sättet att vår vänskap inte kommer vara densamma, i det vardagliga. Men vänskapen förändras, du vet, så den delen är något vi är väldigt stolta över.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!