Justin Biebers erkännande om förhållandet: ”Var galen”

Justin Bieber.
Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Selena Gomez.
Foto: JOHN SALANGSANG / AP TT NYHETSBYRÅN

Justin Bieber och Selena Gomez hade ett av-och-på-förhållande i åtta år.

Selena Gomez har tidigare menat att hon blev psykiskt misshandlad under förhållandet och nu berättar Justin Bieber att han var ”hänsynslös”.

– Jag var helt galen, säger Justin Bieber i en intervju med radioprofilen Zane Lower skriver Female First.

Efter ett par tuffa år är Justin Bieber, 25, tillbaka. Inte bara med ny musik utan även med en dokumentär där han bland annat öppnat upp sig om sitt drogproblem.

Men det är i en intervju med radioprofilen som Justin Bieber berättar om den krokiga inledningen i förhållandet med sin fru Hailey Baldwin, 23, och sitt tidigare förhållande med sångerskan Selena Gomez, 27.

I intervjun berättar Justin Bieber att han och Hailey Baldwin umgicks mycket innan han åkte på ut på sin turné 2016. Bieber ska då ha berättat för Baldwin att han inte var redo för något seriöst.

– Jag tror att jag var sårad från mitt tidigare förhållande, säger Justin Bieber i intervjun enligt Female First.

– Jag tror att jag fortfarande bearbetade en del oförsonat och allt sånt. Ska jag vara ärlig tror jag inte att jag ens visste att jag hade problem med det då, fortsätter han.

Var inte bästa pojkvännen

Vidare i intervjun berättar Justin Bieber att han i sitt tidigare förhållande, med Selena Gomez, inte hade varit den bästa och mest trogna pojkvännen.

– Innan det, i mitt tidigare förhållande, var jag helt galen och vild, jag var hänsynslös, säger Justin Bieber enligt Female First.

Tidigare har Selena Gomez menat att hon blev psykiskt misshandlad under förhållandet med Justin Bieber, men att hon har gått vidare.

– Och jag är inte respektlös, jag känner att jag var ett offer för en sorts misshandel, säger Selena Gomez i en intervju med public service-radiobolaget NPR.

– Även om jag inte vill prata om detta för resten av mitt liv är jag väldigt stolt över att jag kan säga att jag är det starkaste jag någonsin känt mig och jag har hittat ett sätt att ta mig igenom det så bra jag kan, säger Selena Gomez till NPR.

Justin Bieber portad från Kina

Nu stoppas världsstjärnan från att spela i landet – här är anledningen bakom.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.