Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Justin Biebers bild på Instagram får fans att rasa

Justin Biebers bild på Instagram får både fans och djurvänner att rikta skarp kritik mot artisten.Foto: Daniel Robertson / DANIEL ROBERTSON/STARTRAKSPHOTO. STARTRAKS PHOTO
På bilden, som väckt starka känslor över hela världen, klappar världsstjärnan en tiger i koppel.Foto: Buchan/Variety/Rex/Shutterstock / BUCHAN/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Justin Biebers bild på Instagram får både fans och djurvänner att rikta skarp kritik mot artisten.

På bilden, som väckt starka känslor över hela världen, klappar världsstjärnan en tiger i koppel.

"Justin, jag respekterar dig, men det är inte rätt att ha en tiger i koppel, skriver ett fan enligt Mirror.

Här är bilden som får fans och djurvänner över hela världen att vända sin ilska mot Justin Bieber. På en bild på popstjärnans Instagram klappar artisten en livs levande tiger – som är fastkedjad i ett koppel.

Bilden togs under Justin Biebers pappa, Jeremy Bieber, och hans nya fästmö Chelsea Rebelo, förlovningsfest där de hade tigern på plats.

 

LÄS MER: Justin Bieber stormade av scenen

Ilskan mot Justin Bieber

Enligt tidningen Mirror har kommentarsfältet på Justin Biebers bild svämmat över av arga meddelanden och besvikna tillrop. Bilden har fått över 40 000 kommentarer.

"Justin, jag respekterar dig, men det är inte rätt att ha en tiger i koppel", skriver ett fan.

"Jag ska inte ljuga, jag gillade Justin Bieber, men det här inlägget är fruktansvärt. Varför är tigern i ett koppel, den borde vara fri i det vilda", skriver en annan.

 

 

 

 

LÄS MER: Justin Bieber vill gifta sig – med kärleken

PETA uppmanar till bojkott

Tidningen Mirror har också varit i kontakt med djurrättsorganisationen PETA, vars talesperson också är kritisk till Justin Biebers bild med den kopplade tigern.

– Han älskar djur, men det här var det värsta sättet hans pappa kunde tillfredsställa Justins intresse. Vilda djur tas ofta från sina mammor när de är små och misshandlas av tränare, tills de börjar lyda, säger talespersonen.

PETA uppmanar nu till bojkott av Justin Biebers beteende och av andra som fångar vilda djur.

– PETA ber alla människor att bojkotta användningen och missbruket av fångade djur och att lämna dem i fred från människor.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.