Justin Bieber och Hailey Baldwin. Foto: Mikeg / Splash NewsJustin Bieber och Hailey Baldwin. Foto: Mikeg / Splash News
Justin Bieber och Hailey Baldwin.  Foto: Mikeg / Splash News
Nu vill han gifta sig med modellen. Foto: 247paps.Tv / Splash NewsNu vill han gifta sig med modellen. Foto: 247paps.Tv / Splash News
Nu vill han gifta sig med modellen.  Foto: 247paps.Tv / Splash News
Hailey Baldwin.Hailey Baldwin.
Hailey Baldwin.

Justin Bieber vill gifta sig – med Baldwin

Publicerad

Justin Bieber kan ha hittat sin drömtjej - nu levererar han beskedet som får krossar tusentals hjärtan.

Stjärnan öppnar upp för att gifta sig - med modellen Hailey Baldwin.

– Tänk om Hailey är den jag gifter mig med till slut? säger han till GQ Magazine.

Det är i en lång intervju med GQ Magazine som Justin Bieber, 21, öppnar upp för att gifta sig - med modellen Hailey Baldwin, 19.

De umgås mycket och han säger att hon är den rätta.

– Hon är någon jag verkligen älskar. Vi spenderar mycket tid tillsammans, säger han till tidningen.

Men efter det tuffa uppbrottet från Selena Gomez vågar han inte kasta sig in i en relation, den här gången vill han låta det ta tid.

– Tänk om Hailey är den jag gifter mig med till slut? Om jag rusar in i något, om jag skadar henne, då kommer det alltid vara skadat. Det är svårt att läka sådana sår. Jag vill bara inte såra henne, säger han och fortsätter:

– Jag vill inte sätta någon i en position där de känner att jag bara är deras, bara för att bli sårad.

 

LÄS MER: Justin Biebers öppna hångel med Hailey Baldwin

 

Justin Bieber: "Har sårat folk"

Men för tillfället är popstjärnan inte helt redo att binda sig.

– Just nu vill jag inte ha någonting som håller mig tillbaka. Jag har redan mycket som jag måste binda mig till. En hel del ansvar. Jag vill inte känna att tjejen jag älskar ska vara ännu ett ansvar. Jag vet att jag har sårat folk förut genom att säga saker som jag inte menade, bara för att göra dem lyckliga i stunden.

 

LÄS MER: Justin Bieber: "Jag växte upp för fort"

 

Justin Bieber och Selena Gomes gjorde slut för några år sedan, efter det har det varit stormigt. Men nu har de en fin relation till varandra, berättar han.

– Vi pratar inte så ofta, men vi är på god fot. Om hon behöver någonting är jag där för henne och hon är där för mig.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag