Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Justin Bieber talar ut om problemen – tar en paus

Justin Bieber tar en paus från musiken.
Nu vill han fokusera på att bevara sitt äktenskap med hustrun Hailey Bieber.
Foto: AGNY / STELLA PICTURES BACKGRID US
Justin Bieber.
Foto: KGC-375 / STELLA PICTURES 130416-5

Efter tio år som en av världens största popstjärnor tar Justin Bieber en paus. 

Nu bryter han tystnaden om sin kamp och berättar om problemen. 

”Jag är nu fokuserad på att reparera några av de djupt rotade problem som jag har”, skriver han på Instagram

Justin Bieber, 25, slog igenom med dunder och brak för tio år sedan. Över en natt blev han en världsstjärna och turnerade över hela världen. 

Nu meddelar Justin Bieber att framgången haft sitt pris, och avslöjar att han kommer att ta en paus från musiken. Detta besked lämnade han på Instagram till sina 106 miljoner följare efter att han noterat att flera börjat efterfråga ett nytt album. 

”Jag har turnerat hela mitt tonårsliv och i början av 20-årsåldern insåg jag och säkert så märkte ni det också att jag var olycklig under den senaste turnén och jag förtjänar inte det och ni förtjänar inte det, ni betalar pengar för att komma och få en livfull, energisk, rolig och ljus konsert och jag kunde inte ge er det känslomässigt i slutet av turnén”, skriver Justin Bieber. 


Vill vara en bra pappa

Stjärnan släppte sitt senaste album ”Purpose” år 2015. Den senaste tiden har han dock mest synts tillsammans med hustrun Hailey Bieber som han förlovade sig med i juli 2018. I november samma år meddelade han att de hade gift sig. 

Modellen Hailey Baldwin är också en av orsakerna till Justin Biebers paus, något han ärligt skriver om. 25-åringen skriver att han länge försökt förändra sitt liv. 

”Jag är nu fokuserad på att reparera några av de djupt rotade problem som jag har precis som de flesta av oss, så jag inte faller ihop, så att jag kan hålla ihop mitt äktenskap och bli den den pappa jag vill vara”, skriver Justin Bieber. 

Stjärnan avslutar med att hylla Gud och ger ett löfte om framtiden. 

”Jag kommer tillbaka med revansch, tro på det”. 


https://www.instagram.com/p/BvcVgLZnaOm/?utm_source=ig_embed

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.