Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Justin Bieber: "Jag växte upp för fort"

Bieber i den uppmärksammade Calvin Klein-kampanjen. Foto: Supplied By Fame Flynet France
Foto: Vittorio Zunino Celotto
Foto: Erik Kabik Photography/ Retna

Justin Bieber har omgärdats av skandalrubriker om allt från knark till fortkörning.

Men han skyller nu allt på att han tvingades växa upp för fort.

– Jag missade en massa saker under min uppväxt, säger han i en intervju med Men's Health.

Skandalerna har duggat tätt runt Justin Bieber, 21, de senaste åren. I april 2013 besökte han Anne Franks hus i Amsterdam, Holland. Då passade han på att skriva en hälsning i gästboken.

"Verkligen inspirerande att vara här. Anne var en fin tjej. Förhoppningsvis skulle hon ha varit en belieber", skrev Justin och det dröjde inte länge innan han anklagades för att vara smaklös och okänslig.

Under samma turné besökte han Stockholm för en spelning i Globen. Vid en husrannsakan i turnébussen beslagtog polisen en mindre mängd narkotika och en elpistol. Han har också anklagats för att spotta mot fans, besökt en bordell och gå till attack mot människor på nattklubbar. Hans beteende fick artisten deadmau5 att twittra "Käre @justinbieber, väx upp snälla. Under tiden, sätt på dig en tröja och håll dig borta från nattklubbar".

"Saker jag var tvungen att göra"

Och det är just det Bieber menar att han har gjort. Nu, alltså.

– Det är nästan som att jag växte upp för allmänheten, men jag gjorde det inte personligen. Det var saker jag var tvungen att göra, som att jag var tvungen att ha förhållanden och så vidare, men jag växte egentligen inte upp, det var en massa saker som jag missade, säger han till Men's Health via The Sun.

Han har dock bättrat sig, säger han.

– Jag växer, jag lär mig. Jag är en människa. Det har verkligen varit ett stort år för mig, när det kommer till att reda ut saker och ting. Det är nästan som om jag har gjort en helomvändning mot hur jag var förut. För ett år sen var jag i fängelse typ.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!