Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Justin Bieber i bilbråk

Justin Bieber. Foto: Sara Jaye Weiss

Popstjärnan Justin Bieber har hamnat i ett bilbråk.

Flera vittnen uppger att 19-åringen kör sin Ferrari på tok för fort och utsätter barn för fara.

Nu utreder polisen anklagelserna, enligt AP.

- Han leker med dynamit, säger grannen och förre fotbollsstjärnan Keyshawn Johnson, enligt TMZ.

Keyshawn Johnson är ursinnig på den kanadensiske popstjärnan Justin Bieber. Enligt Johnson var han själv ute i bostadsområdet i Calabasas, USA, med sin treåriga dotter på måndagen när Bieber dundrade förbi - i en hastighet som passar bättre på motorvägen, skriver AP.

"Allvarligt"

Johnson var precis på väg att ta en tur i en liten elbil med sin dotter när Biebers vita Ferrari förstörde deras lek. Enligt kändissajten TMZ hoppade Johnson in i sin Toyota Prius och tog upp jakten på Bieber - en jakt som slutade vid popstjärnans hem. Väl där ska Bieber ha skyndat in i huset utan att svara på några frågor om sin körstil.

- Keyshawn tar väldigt allvarligt på situationen och vill att Justin saktar ner och blir en ansvarsfull granne, säger Keyshawn Johnsons agent Jerome Stanley.

Stockholm i år

En anmälan om vårdslös körning har gjorts och enligt AP ska flera personer ha sett Justin Bieber köra för fort i bostadsområdet. Justin Bieber har inte kommenterat händelsen.

19-årige Justin Bieber är en av världens största artister men har hamnat i trubbel flera gånger. När han var i Stockholm tidigare i år hittades droger i stjärnans turnébuss. Ingen misstänktes då för brott, och senare under vistelsen skrev stjärnan på Twitter, enligt Aftonbladet:

”Några av ryktena om mig… var får folk det ifrån? Nåväl… Tillbaka till musiken”.