Justin Bieber. Foto: LIONEL CIRONNEAU / AP TT NYHETSBYRÅNJustin Bieber. Foto: LIONEL CIRONNEAU / AP TT NYHETSBYRÅN
Justin Bieber. Foto: LIONEL CIRONNEAU / AP TT NYHETSBYRÅN
Justin Bieber. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅNJustin Bieber. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Justin Bieber. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Justin Bieber stoppad av polis

Publicerad

Artisten Justin Bieber, 23, har gripits av polis, skriver TMZ.

Anledningen: Han höll på med sin mobiltelefon samtidigt som han körde bil.

Det var under lördagen som Justin Bieber, 23, stoppades av polis när han körde i Beverly Hills, Kalifornien. Han stoppades efter att polisen såg att han höll på med sin mobiltelefon samtidigt som han körde bil, skriver nätsajten TMZ.

Artisten ska ha varit lugn när han stoppades och medgörlig, han accepterade sina böter och fortsatte senare sin färd utan ytterligare problem.

Boten på att använda mobiltelefon när man kör ligger i Los Angeles på 162 dollar (cirka 1 300 kronor).

En kostnad som stjärnan förmodligen kan betala utan problem.

LÄS MER: Obehagliga bilderna på Justin Biebers utbrott 

Justin Bieber efterlyst i Argentina

Det är inte första gången som Justin Bieber är i klammeri med rättvisan. Han kan till exempel inte längre åka till Argentina, då han är efterlyst i landet efter att ha bråkat med en fotograf.

Dessutom har han hamnat i bråk med sina grannar i det lyxiga, avstängda bostadsområdet där artisten bor. Tidigare har polisen fått komma på besök då stjärnan farit fram med sina sportbilar i kvarteret, och enligt tidigare anklagelser ska han också ha spottat på en granne.

Vad som föregick bråket är oklart.

LÄS MER: Justin Bieber bad om ursäkt från scenen

Justin Bieber skrek kvinna rakt i ansiktet

Han har även kritiserats för hur han behandlat sina fans. I maj i år så fångades han på bild utanför en kyrka i USA. Där ska han ha skällt ut folk, enligt The Mirror, och bland annat skrikit en kvinna rakt i ansiktet.

Justin Bieber fick kontrakt med Ushers bolag när han bara var 14 år gammal och sedan dess har hans karriär gått spikrakt uppåt – hans musikvideos har miljontals visningar på Youtube.

Men 23-åringen är nästan lika känd för sina många skandaler och offentliga utbrott som för sina musikaliska framgångar.

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag