Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Justin Bieber fångar Pokémon i New York

Superstjärnan Justin Bieber sågs jaga en sällsynt Pokémon i Central Park i New York.Den vanliga Bieber-hysterin infann sig inte. Foto: Tyja
Pokémonhysterin i världen är total. Foto: Pelle T Nilsson
Justin Bieber är inte den enda som jagar efter de små monstren.Foto: 247paps.Tv/Splash News
Pokémonhysterin runtom i världen är total. Flera incidenter har rapporterats. Foto: Pelle T Nilsson

Pokémonhysterin i världen är total.

Superstjärnan Justin Bieber sågs jaga en sällsynt Pokémon i Central Park i New York.

Den vanliga Bieber-hysterin infann sig inte.

Ingen tycktes märka sångaren – de var alldeles för upptagna med att titta ned i sina egna mobiler, enligt en video på Instagram.

Justin Bieber verkar vara precis som alla andra. I en Instagramvideo delad av superstjärnas manager Scooter Braun ses Justin springa i en svärm av människor i Central Park – för att fånga en sällsynt Pokémon.

På videon ses Justin springa över gator och runt folk – men ingen tycks märka "What do you mean"- stjärnan. De är alldeles för upptagna med att titta ner i sina egna telefoner.

 

 

 

 

LÄS MER: Bieber stormade av scen – flydde landet

 

Justin Bieber är inte den enda som jagar efter de små monstren. Sångaren John Mayer spenderade nästan 1 000 kronor på 14 500 PokeCoins, skriver US magazine.

Tyga har också setts med sin flickvän Kylie Jenner på Budapest flygplats den 12 juli. Han var då så upptagen med att jaga Pokémon att han totalt ignorerade Jenner, skriver US magazine.

Pokémonhysterin runtom i världen är total. Flera incidenter har rapporterats.

 

LÄS MER: Bieber ska ha rökt marijuana på scen

 

Flera incidenter på grund av Pokémon Go

Flera bilkrascher har skett på grund av spelandet och en tonåring hittade en död kropp i vattnet – när hon letade efter Pokémon.

Boon Sheridan, en man som bor i Massachusetts insåg helt plötsligt att hans privata hem hade blivit ett gym för Pokémon. Flera personer strosade runt utanför hans hus, skriver US magazine.

Inte nog med det. Konstigare saker har inträffat. Jonathan Theriot från Texas delade med sig av en bild på Imgur.

När hans fru låg och skulle föda deras barn tittade Thierot efter något helt annan – nämligen Pokémon. Bilden han postar visar hur ett litet monster helt plötsligt dyker upp på sin frus säng.

– Hon var inte bara arg, hon skrattade åt det också, säger Thierot, till Buzzfeed.

Efterfrågan på bärbara laddare har ökat sedan Pokémon Go kom till Sverige.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.