Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Isabella Löwengrip tvingas ändra sommarpratet – bara timmar innan

Här är årets sommarpratare.
Isabella Löwengrip sommarpratar på måndagen – men nu tvingas hon klippa om sitt ”Sommar i P1”. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: JOHAN JEPPSSON / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ JOHAN JEPPSSON
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Isabella Löwengrip sommarpratar på måndagen – men nu tvingas hon klippa om sitt ”Sommar i P1”, bara timmar innan sändning.

Detta efter att hon har sagt fel födelsedatum på sin son.

– Det är bara ett mänskligt fel, ett slarvfel, säger Löwengrips producent, Fabian Asserbäck.

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 28, sommarpratar i ”Sommar i P1” på måndagen.

Men nu meddelar Löwengrips producent Fabian Asserbäck att de tvingas klippa om sommarpratet – efter en miss från Isabella Löwengrips sida.

– Den 19 november 2015 kom Gillis, och jag upplevde en kärlekskänsla jag aldrig känt tidigare, alla mina rädslor var som bortblåsta. Min älskade son. Idag är jag mamma till två fantastiska barn. Odd och jag bildade vår egen familj så att jag inte längre skulle behöva stå utan. Och 18 månader senare kom Sally, säger Isabella Löwengrip i sommarpratet.

Felaktiva uppgifter om sonen

Men datumet för sonens födsel stämmer inte, något Aftonbladet var först med att rapportera. Isabella Löwengrip blev nämligen mamma till Gillis två år tidigare än vad hon säger i ”Sommar i P1”. 19 november 2013 föddes sonen. 2015 var det i stället dottern Sally som föddes.

– Det är bara ett mänskligt fel, ett slarvfel, säger Löwengrips producent, Fabian Asserbäck.

Men eftersom Isabella Löwengrip inte är på plats i Sverige kan hon inte spela in rätt datum till sitt sommarprat – i stället får klipparna hitta på lösningar för att komma runt det. När programmet klipps om bara timmar innan sändning, så får datumet tas bort helt, för att det ska bli rätt i sommarpratet.

– Vi klipper om så det blir rätt nu innan det sänds, säger producenten Fabian Asserbäck, kort före sändningen av Isabella Löwengrips program i ”Sommar i P1”.

Här är tre nyheter att ha koll på.