Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bebislyckan: Paret har blivit föräldrar

Bebislyckan: Paret har blivit föräldrar
Henrik Schyffert och Nour El Refai har blivit föräldrar.Foto: OLLE SPORRONG
”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta”, skriver Nour El Refai på Instagram.Foto: MIKAEL SJÖBERG

Henrik Schyffert och Nour El Refai har blivit föräldrar.

Det visar den nyblivna mamman på sin Instagram.

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta”, skriver Nour El Refai på Instagram.

Nour El Refai, 31, har fött sitt första barn, och blivit förälder tillsammans med kärleken Henrik Schyffert, 51. Den nyblivna bebisen heter Sami.

Det visar hon stolt upp på sin Instagram, med en fin bild på den lilla familjen tillsammans i en sjukhussäng, där Sami ligger på Schyfferts bara bröst, med Nour El Refai precis intill.

Nyblivna mamman Nour El Refai skriver fint om sina tankar kring att ha blivit förälder, och hur hon knappt kunnat förbereda sig på vilken intensiv kärlek hon känner för sitt barn.

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din. Jag har anat den när jag känt dina sparkar i magen. Att det finns nånting riktigt stort att känna som jag inte kan förbereda mig på. Kärlek vid första ögonkastet. På ett ögonblick vet jag att jag dör för dig”, skriver Nour El Refai på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B4KDnKvp9QQ/

Lyckoönskningarna väller in

Bara minuter efter att bilden hade lagts upp på Instagram hade Nour El Refai fått flera tusen gillningar, och kändisar som Josefin ”Little Jinder” Jinder, Lina Hedlund och Martina Thun har alla kommenterat lyckönskningar.

Pappa Henrik Schyffert, som har barnen Janne och Ove från ett tidigare äktenskap, har lagt upp samma bild som sin kärlek, men väljer att bara kommentera med ett rött hjärta.

Expressen söker Nour El Refai och Henrik Schyffert för en kommentar.

Därför höll Nour och Schyffert kärleken hemlig – i fyra år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.