Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Man jagas efter döds- skjutningen av rapparen

Grammynominerade rapparen Nipsey Hussle sköts till döds i Los Angeles på söndagseftermiddagen utanför en klädbutik. Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/IMAGE PRESS AGENCY/AVALON B799
Under måndagen ordnades en minnesstund för rapparen utanför stjärnans klädaffär och i tumultet som uppstod ska flera personer ha skadats och trampats ner. Foto: AL SEIB / LOS ANGELES TIMES / POLARIS POLARIS IMAGES
29-åriga Eric Holder söks av polisen Foto: LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT / HAN / EPA TT NYHETSBYRÅN
Nipsey Hussle dog av skadorna Foto: JERRY PEREZ, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES/AVALON.RED B5794

Grammynominerade rapparen Nipsey Hussle sköts till döds i Los Angeles på söndagseftermiddagen utanför en klädbutik.

Under en minnesstund på måndagskvällen ska flera personer ha blivit nedtrampade i tumultet och skadats, meddelar AP.

Samtidigt har polisen gått ut med namn och bild på en misstänkt man, 29-årige Eric Holder, skriver den lokala tv-kanalen KTTV. 

Den Grammy-nominerade rapparen Nipsey Hussle sköts till döds utanför en klädbutik i södra Los Angeles i söndags. Rapparen ska ha befunnit sig utanför en galleria när en man kommit fram till dem och avlossat flera skott mot dem.

Nipsey Hussle dog av skadorna och de två andra männen vårdas nu på sjukhus. 

Nu har polisen gått ut med namn och bild på en misstänkt man, Eric Holder, 29 år, skriver den lokala tv-stationen KTTV.

https://twitter.com/LAPDHQ/status/1112947396562960384

Gärningsmannen ska ha flytt i en vit Chevy Cruze körd av en oidentifierad kvinna, från platsen efter skottlossningen. 

Polisen ber nu allmänheten om hjälp för att hitta den misstänkte och uppger att de kommer hålla en presskonferens på tisdagsmorgonen, skriver AP. 

Tumult uppstod under minnesstunden

Under måndagen ordnades en minnesstund för rapparen. Tusentals människor ska ha samlats utanför Nipsey Hussles klädaffär då tumult bröt ut och fler människor ska ha skadats och blivit nedtrampade i kaoset som uppstod. 19 personer ska ha förts till sjukhus.

Polisen ska ha befunnit sig på platsen och dementerade i ett uttalande uppgifterna om att skottlossning skulle ha ägt rum under minnesstunden.

”Våra män och kvinnor är på plats och gör sitt yttersta för att skydda alla som deltar i minnesstunden för Nipsey Hussle. De rapporter om att skott ska ha avfyrats verkar inte vara korrekta. Vi har flera skadade i kaoset och vi försöker återställa ordningen”, skriver de enligt TMZ. 

”Vi förstår att samhället är i sorg och vi känner för er förlust. Vi ber alla att följa officerarnas anvisningar och sprida ut sig från området”, skriver de vidare i uttalandet.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!