Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Julias skönhetsoperationer – avslöjar vad hon ändrat

Katrin Zytomierska lånade stjärnans Mellokläder – här är detaljerna om de nya
Svaret på Instagram.
Foto: Instagram
Julia Franzén svarar öppet på frågor på Instagram.
Foto: Privat / Privat
Julia Franzén var ”Bachelorette” 2021.
Foto: Youtube / Youtube

Julia Franzén döljer inte att hon har genomgått en del förändringar för sitt utseende. 

På Instagram berättar hon nu vad för skönhetsoperationer och ingrepp hon gjort och svarar samtidigt på frågan om hon blir svartsjuk eftersom hennes pojkvän Bingo Rimér har en så bra relation med exet Katrin Zytomierska. 

Julia Franzén, 31, sökte kärleken i ”Bachelorette” men resan slutade i triangeldrama och uppbrott. I stället har hon nu hittat tillbaka till kändisfotografen Bingo Rimér, 46, som Julia Franzén dejtade innan programmet. 

I en frågestund på Instagram svarar hon på allt mellan himmel och jord och något som följarna undrar är vad för skönhetsingrepp Julia Franzén har gjort. 

Och tv-profilen hymlar inte med svaren. 

”Bröst, näsa, fillers, botox”, svarar Julia Franzén och berättar att hon också tar till andra skönhetsknep för sitt utseende. 

”Fransar, naglar, bryn & läppigmentering, hårförlängning, naglar, laserhårborttagning osv osv”, skriver hon följt av en skrattande emoji. 

Hon svarar också på hur det känns att vara i ett förhållande med en person som är så nära sitt ex. I det här fallet syftar frågan på Katrin Zytomierska, 44. Blir Franzén aldrig svartsjuk? 

Julia svarar på från om Zytomierska.
Foto: Instagram

Julia Franzéns svar om Zytomierska

”Absolut inte! Bingo och Katrin är båda såååååå över varandra”, skriver Franzén och taggar dem båda. 

Nyligen berättade Bingo Rimér att han har tatuerat in sin flickväns namn på armen – på samma ställe har han också namnen på sina ex. De som finns i hans förflutna har han dock strukit över med ett rött kryss. Katrin Zytomierska är dock inte överstruken. 

”Stryk över mig. Du får det”, skrev Katrin Zytomierska på Instagram när hon såg kärlekstatueringen till Julia. 

”Vågar inte”, svarade Bingo Rimér då skämtsamt.

Besvikelsen efter programmet: ”Vi är inte så nöjda”

Efter semifinalen ger humortrion ”Örjan, Bosse å Mange” hård kritik mot SVT: ”En timme innan så ändrade de alltihop. Kort varsel så det blev inte alls bra”, berättar Kevin Murengezi och syftar på SVT.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.