Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Julias ord om beslutet att hoppa av ”Unga mammor”

Julia Bergman. Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Julia och sonen Milan har varit med i ”Unga mammor” i fyra säsonger.Foto: FOTO: TV3/JOHNNY WOHLIN

När ”Unga mammors” nya säsong började sändas kunde besvikna tittare notera att Julia Bergman och hennes son Milan inte fanns med. 

Nu berättar tv-mamman om mötet som stoppade deras medverkan. 

”Det slutade med att vi hoppade över denna säsongen”, skriver Julia Bergman på sin blogg

I fyra säsonger har Julia Bergman, 23, och hennes son Milan, 5, var folkkära profiler i TV3:s ”Unga mammor”. Men när den femte säsongen hade premiär för några veckor sedan blev många tittare besvikna när Julia och Milan saknades som profiler. 

Julia som just nu är höggravid och väntar en dotter med nya pojkvännen och tillika hockeyproffset Dennis Everberg, 27, har själv noterat att frågorna rasat in angående att de inte finns med i realityserien. 

”Vi har medverkat i fyra säsonger och diskuterade fram och tillbaka med produktionen om hur vi skulle göra, det slutade med att vi hoppade över denna säsongen (finns ju ingenting som säger att vi inte gör en come-back)”, skriver Julia Bergman nu på sin blogg

 

 

Samtidigt har en annan mamma som tidigare varit med kritiserat produktionen och anklagat dem för att ha riggat olika situationer, samt velat att hon ska bete sig på ett regisserat vis. Det är något som Julia Bergman inte känner igen sig i. 

Julia Bergmans ord om ”Unga mammor”

”Det har varit superkul att medverka och jag känner inte alls att det varit påstridigt från kanalen eller att det är uppgjort utan vi har bara levt vårt liv och låtit er se på, det viktigaste för mig har verkligen varit att visa vår riktiga vardag där det finns otroligt mycket lycka men även en hel del oroligheter som jag tror att alla känner av”, skriver Julia Bergman på sin blogg. 

Julia Bergman har tidigare varit med i ”Unga mammor”. Foto: FOTO: TV3/JOHNNY WOHLIN

Julias framtid

Nordic entertainment group där TV3 vill inte berätta exakt vad som sagts i mötena med Julia Bergman. Men hintar samtidigt om att de gärna ser henne i en kommande säsong.

”Vi kan inte gå in i detalj vad som sägs i våra samtal med de som medverkar i våra tv-program. Det vi kan säga är att vi gillar Julia och Milan jättemycket, vi har fortfarande en tät dialog och vi stänger inga dörrar för att Julia och Milan dyker upp hos oss igen”, skriver Wayne Seretis från Nent-group.

Expressen söker Julia Bergman. 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.