Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Julias nya kärlek efter romansen med Niclas Wahlgren

Julias nya kärlek efter romansen med Niclas Wahlgren
Julia Friberg har gått vidare och har nu hittat kärleken igen.Foto: Instagram
Friberg har vunnit SM i bikini fitness.
Niclas Wahlgren och Julia Friberg hade passionen för träningen gemensamt.
Niclas Wahlgren var tidigare öppen med relationen men den fick ett abrupt slut.Foto: TV4.

Julia Fribergs relation med Niclas Wahlgren fick ett abrupt slut – men nu har hon gått vidare. 

Fitnessmodellen är nämligen kär och lycklig igen. 

”När man väl slutade leta så hittade man rätt”, skriver hon 

Niclas Wahlgren, 55, var tidigare öppen med sin relation till den då nya kärleken och fitnessprofilen Julia Friberg, 40. På sina sociala medier delade han med sig av både pussbilder och hemmamys i soffan i slutet av 2018. Men relationen tog abrupt slut bara ett par veckor senare. 

"Vi sågs tre gånger över en kort period. Han började skriva i mitten av november och han verkade mena allvar med oss. Han sa mycket och planerade mycket som fick mig att känna att det var på riktigt. I mitten av december svalande det plötsligt och han släppte all kontakt", skrev Julia Friberg då till Expressen. 

Drygt ett år senare berättade fitnessprofilen att hon och Niclas Wahlgren hade hörts ett par gånger efter uppbrottet men att de inte direkt hade någon relation. Dessutom hade Julia Friberg lagt relationen bakom sig. 

”Jag trodde nog verkligen på att jag och Niclas hade något speciellt. Men det fick aldrig nån chans att utvecklas och blomstra. Jag har verkligen släppt det och gått vidare i livet”, berättade hon då. 

Var vänner innan de blev ett par

Så hur ser då Julia Fribergs liv ut i dag? Hennes år började dramatiskt då hennes farmor gick bort. 

”Vi stod varandra väldigt nära, har alltid gjort, så det var tufft. Jag satt hos henne den sista veckan i hennes liv och vakade. Jag bar henne till sista vilan och nu finns hon med mig som en vacker ängel. Det tog hårt men livet tog en positiv vändning tillslut”, berättar fitnessprofilen i ett meddelande. 

Men på kärleksfronten spirar det och Julia Friberg är kär och lycklig igen. 

”När man väl slutade leta så hittade man rätt. Det är ganska nytt men han är en fantastisk man på alla sätt. Vi passar väldigt bra ihop och det känns overkligt bra”, berättar hon. 

Paret har varit vänner under två år och de har sett varandra på gymmet tidigare. 

”Det var för bra för att bara fortsätta som vänner”, säger Julia Friberg. 

Började träna efter skilsmässan

Det var inte förrän efter en skilsmässa och tre barn som fitnessprofilen började bygga sin kropp. 

”Jag skiljde mig o fick plötsligt en vecka som blev väldigt tom och ensam. Då passade jag på att ta tag i träningen på allvar o bygga upp kroppen igen efter tre snabba graviditeter”. 

Träningen blev snabbt en favorithobby och efter att ha tävlat i bikini fitness i ett år kammade hon hem förstaplatsen i SM 2017. 

”Det var ju helt fantastiskt att nå det målet. Sedan tog jag beslutet att utbilda mig till PT och kostrådgivare och kunna utöva det vid sidan om mitt arbete som civilekonom”, berättar hon. 

https://www.instagram.com/p/CD37R3fj9la/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/CEt4xz8jf5m/?utm_source=ig_web_copy_link
Q&A: Paow opererade sig för 275.000

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.