Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Julias avslöjande om kärleken med Samir

Julia Sundquist fina kärlekshyllning till Samir Badran
Julia Sundquist visar flera gamla bilder innan hon och Samir blev ett par på riktigt.Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Samir Badran.Foto: OLLE SPORRONG
1 / 8

Det har bara gått ett år sedan Julia Sundquist träffade Samir Badran för första gången, och paret är redan förlovade och inställda på ett helt liv tillsammans.

Men det var inte självklart från början, avslöjar Sundquist med privata bilder på Instagram story.

”Här satt vi, drack rödvin och pratade hejvilt om andra ragg, inte skulle vi bli ett par liksom”, skriver hon till en bild från 9 juni förra året.

Kärleken har vuxit fram snabbt för Samir Badran och Julia Sundquist – bara nio månader efter att de träffades för första gången friade artisten till sin flickvän i direktsänd tv.

– Julia, sen första gången vi träffades så har jag känt att det har varit något väldigt speciellt. Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, sa Samir Badran i direktsända ”Talang”, innan han gick ner på ett knä.

Men från början såg de två sig bara som goda vänner, något Julia Sundquist nu visar med privata bilder på sin Instagram story, där hon delar med sig av parets resa från början.

På en bild på sig själv från 20 maj förra året skriver hon:

”Här för ett år sen var jag på väg mot en rolig sommarkväll i Stockholm där jag träffade Samir Badran för första gången. Då hade jag ingen aning om hur mitt liv skulle komma att förändras. Är så tacksam”.

”Pratade hejvilt om andra ragg”

Nästa bild visar Samir Badran på en uteservering, daterad 9 juni.

”Här satt vi, drack rödvin och pratade hejvilt om andra ragg, inte skulle vi bli ett par liksom”, skriver hon och avslutar med en skämtsam emoji.

Bilden efter det är från 27 juni, där Julia Sundquist har sin fot på Badran.

”Men här måste jag nog ändå ha blivit lite småkär (skulle dock aldrig erkänna det lol)”, skriver hon.

När paret åkte till Marbella i juli ändrades saker och ting för dem.

”Men så kom Marbella och få var vi nog inte bara kompisar längre”, skriver Sundquist på en bild från 1 juli.

Julias hyllning till Samir

Det skulle dock dröja en månad till innan de räknade sig som ett par.

”Tror det var den här dagen (tack vare min kära kusin som gav oss en skjuts i baken) som vi pratade om att så klart är det vi två mot världen nu”, skriver hon.

Sundquist avslutar med en kyssbild från när de förlovade sig, och hyllar Samir Badran och deras relation.

”Och så blev det. TACK för allt du gör för oss, underbara, fantastiska människa. Det är synd om dem som inte för ha dig i sitt liv, för du förgyller verkligen mitt. Jag älskar dig Samir Badran”.

I ett meddelande utvecklar Julia Sundquist synen på sin relation:

”Tycker vår resa är fantastisk, blir helt varm i kroppen av att kolla tillbaka och se vad vi har idag. Han är min största trygghet i livet och jag är så tacksam över att ha honom vid min sida varje dag”.

Här är artisterna som medverkar i Så mycket bättre 2020

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.