Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Julia Roberts hotas av miljardsmäll

Foto: PAUL BUCK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÃÖN
Foto: JACKSON LEE /SPLASH NEWS / JACKSON LEE /SPLASH NEWS/ALL OVE SPLASH NEWS
Richard Gere.Foto: PHIL MCCARTEN / REUTERS X01882

Den nära vänskapen med Richard Gere ska ha gjort Julia Roberts make Danny Moder så rasande att makarna är nära skilsmässa, enligt Radar Online.

En eventuell skilsmässa kan bli en synnerligen dyr affär och beräknas landa på cirka 1,8 miljarder kronor.

Julia Roberts, 49, verkar ha börjat leva ett singelliv igen. De senaste månaderna har skådespelarens äktenskap med Danny Moder, 48, varit svajigt och i maj i år var första gången paret sågs tillsammans offentligt på sju månader.

I helgen var Julia Roberts ensam på sina barns fotbollsmatch i Los Angeles och enligt uppgift till Radar Online beror det på att äktenskapet med Danny Moder är på väg att ta slut.

 

LÄS MER: Roberts deperata drag för att rädda äktenskapet 

 

Julia Roberts och Danny Moder har varit gifta i 15 år. Att äktenskapet nu knakar rejält i fogarna beror enligt Radar Online på Julia Roberts nära vänskap med skådespelaren Richard Gere, 68. Julia Roberts och Richard Gere har spelat mot varandra i så väl "Pretty woman" som "Runaway bride" och uppges ha kommit mycket nära varandra den senaste tiden.

Julia Roberts och Danny Moder.Foto: JACKSON LEE /SPLASH NEWS / JACKSON LEE /SPLASH NEWS/ALL OVE SPLASH NEWS

 

Danny Moder ursinnig på Richard Gere

Enligt Radar Online misstänker Danny Moder att Julia Roberts och Richard Gere umgås på ett "romantiskt sätt".

– Julia och Danny har haft sina problem genom åren, men ingenting som liknar detta bråk, säger en uppgiftslämnare till Radar Online och fortsätter:

– De har varit på middag flera gånger. De har bokat ett privatrum, där de kunde vara ostört och ska även ha stannat efter stängningstid.

 

LÄS MER: Julia Roberts sjukdom hotade hennes karriär 

 

Uppgiftslämnaren berättar också att Danny Moder tagit ut sin aggression på Richard Gere i ett stort bråk som hotar hans och Julia Roberts äktenskap.

– Danny var ursinnig på Richard och öste ur sig all frustration om deras problemfyllda äktenskap, som nu förstörs.