Foto: ISABELLE VAUTIER / STELLA PICTURES VISUAL PRESS AGENCYFoto: ISABELLE VAUTIER / STELLA PICTURES VISUAL PRESS AGENCY
 Foto: ISABELLE VAUTIER / STELLA PICTURES VISUAL PRESS AGENCY
Foto: HT / STELLA PICTURES HTFoto: HT / STELLA PICTURES HT
 Foto: HT / STELLA PICTURES HT
Foto: CHRIS PIZZELLO / APFoto: CHRIS PIZZELLO / AP
 Foto: CHRIS PIZZELLO / AP

Julia Roberts ilska efter åldersfrågan

Publicerad

Julia Roberts fyllde nyligen 50.

Men Hollywoodstjärnan är trött på att få frågor om sin ålder.

– Var det någon som frågade George Clooney och Brad Pitt innan de fyllde 50?, säger hon till In Style.

50 år i livet.

30 år i branschen.

Julia Roberts har länge varit en av de mest berömda och populära skådespelarna på planeten, där 90-talsklassiker som "Pretty Woman" och "Runaway Bride" sticker ut på meritlistan.

Nyligen tackade Roberts ja till att för första gången medverka i en tv-serie, där hon även medverkar som producent. Dramat "Homecoming" bygger på kriminalpodcasten med samma namn och har premiär nästa år.

Roberts: "Frågade någon Brad Pitt...?"

Stjärnan är spänd inför det som väntar, och beskriver projektet som ett experiment.

– Jag vet faktiskt inte vad som krävs. Jag vet bara hur man kollar på tv-serier, jag vet inte hur man gör dem, säger hon i en intervju med In Style.

Intervjun görs i samband med Julia Roberts 50:e födelsedag. Roberts säger att det inte betyder något speciellt för henne att fylla 50, och att hon är trött på frågor om sin ålder.

– Verkligen? Har vi fortfarande inte kommit längre? Var det någon som frågade George Clooney och Brad Pitt innan de fyllde 50?

 

LÄS ÄVEN: Roberts sjukdom hotade skådespelarkarriären

 

Julia Roberts har tre barn med sin man

"Erin Brockovich"-skådisen berättar också om sitt val att ta mindre plats i rampljuset de senaste åren, för att kunna tillbringa mer tid med sin familj. I intervjun beskriver hon att den största roll hon nu fokuserar på är att vara "fotbollsmamma".

Julia Roberts har varit gift med filmfotografen Danny Moder i 15 år, och de har tre barn tillsammans: Tvillingarna Hazel och Finn, 12 och Henry, 10.

– Alla klichéer stämmer. Jag är så stolt över dem, säger Roberts.

 

LÄS ÄVEN: Julia Roberts nära skilsmässa – kan kosta miljarder 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag