Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Julia Roberts ilska efter åldersfrågan

Foto: ISABELLE VAUTIER / STELLA PICTURES VISUAL PRESS AGENCY
Foto: HT / STELLA PICTURES HT
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP

Julia Roberts fyllde nyligen 50.

Men Hollywoodstjärnan är trött på att få frågor om sin ålder.

– Var det någon som frågade George Clooney och Brad Pitt innan de fyllde 50?, säger hon till In Style.

50 år i livet.

30 år i branschen.

Julia Roberts har länge varit en av de mest berömda och populära skådespelarna på planeten, där 90-talsklassiker som "Pretty Woman" och "Runaway Bride" sticker ut på meritlistan.

Nyligen tackade Roberts ja till att för första gången medverka i en tv-serie, där hon även medverkar som producent. Dramat "Homecoming" bygger på kriminalpodcasten med samma namn och har premiär nästa år.

Roberts: "Frågade någon Brad Pitt...?"

Stjärnan är spänd inför det som väntar, och beskriver projektet som ett experiment.

– Jag vet faktiskt inte vad som krävs. Jag vet bara hur man kollar på tv-serier, jag vet inte hur man gör dem, säger hon i en intervju med In Style.

Intervjun görs i samband med Julia Roberts 50:e födelsedag. Roberts säger att det inte betyder något speciellt för henne att fylla 50, och att hon är trött på frågor om sin ålder.

– Verkligen? Har vi fortfarande inte kommit längre? Var det någon som frågade George Clooney och Brad Pitt innan de fyllde 50?

 

LÄS ÄVEN: Roberts sjukdom hotade skådespelarkarriären

 

Julia Roberts har tre barn med sin man

"Erin Brockovich"-skådisen berättar också om sitt val att ta mindre plats i rampljuset de senaste åren, för att kunna tillbringa mer tid med sin familj. I intervjun beskriver hon att den största roll hon nu fokuserar på är att vara "fotbollsmamma".

Julia Roberts har varit gift med filmfotografen Danny Moder i 15 år, och de har tre barn tillsammans: Tvillingarna Hazel och Finn, 12 och Henry, 10.

– Alla klichéer stämmer. Jag är så stolt över dem, säger Roberts.

 

LÄS ÄVEN: Julia Roberts nära skilsmässa – kan kosta miljarder 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.