Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Julia Roberts ilska efter åldersfrågan

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: ISABELLE VAUTIER / STELLA PICTURES VISUAL PRESS AGENCY
Foto: HT / STELLA PICTURES HT
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP

Julia Roberts fyllde nyligen 50.

Men Hollywoodstjärnan är trött på att få frågor om sin ålder.

– Var det någon som frågade George Clooney och Brad Pitt innan de fyllde 50?, säger hon till In Style.

50 år i livet.

30 år i branschen.

Julia Roberts har länge varit en av de mest berömda och populära skådespelarna på planeten, där 90-talsklassiker som "Pretty Woman" och "Runaway Bride" sticker ut på meritlistan.

Nyligen tackade Roberts ja till att för första gången medverka i en tv-serie, där hon även medverkar som producent. Dramat "Homecoming" bygger på kriminalpodcasten med samma namn och har premiär nästa år.

Roberts: "Frågade någon Brad Pitt...?"

Stjärnan är spänd inför det som väntar, och beskriver projektet som ett experiment.

– Jag vet faktiskt inte vad som krävs. Jag vet bara hur man kollar på tv-serier, jag vet inte hur man gör dem, säger hon i en intervju med In Style.

Intervjun görs i samband med Julia Roberts 50:e födelsedag. Roberts säger att det inte betyder något speciellt för henne att fylla 50, och att hon är trött på frågor om sin ålder.

– Verkligen? Har vi fortfarande inte kommit längre? Var det någon som frågade George Clooney och Brad Pitt innan de fyllde 50?


LÄS ÄVEN: Roberts sjukdom hotade skådespelarkarriären


Julia Roberts har tre barn med sin man

"Erin Brockovich"-skådisen berättar också om sitt val att ta mindre plats i rampljuset de senaste åren, för att kunna tillbringa mer tid med sin familj. I intervjun beskriver hon att den största roll hon nu fokuserar på är att vara "fotbollsmamma".

Julia Roberts har varit gift med filmfotografen Danny Moder i 15 år, och de har tre barn tillsammans: Tvillingarna Hazel och Finn, 12 och Henry, 10.

– Alla klichéer stämmer. Jag är så stolt över dem, säger Roberts.


LÄS ÄVEN: Julia Roberts nära skilsmässa – kan kosta miljarder 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.