Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Julia Roberts i bitter fejd – familjen slits itu

Äkta makarna Julia Roberts och Danny Moder. Foto: JACKSON LEE /SPLASH NEWS / JACKSON LEE /SPLASH NEWS/ALL OVE SPLASH NEWS

Julia Roberts har blivit fokuset i ett infekterat familjegräl som sliter familjen isär, rapporterar Radaronline

Skådespelerskans svägerska har fört dagbok under sin tid på ett behandlingshem och i dagboken anklagar hon Roberts för att ha slitit familjen itu.

"Hon är en diva, otrevlig och så kontrollerande över Danny." skriver svägerskan, Jyl Moder, i dagboken.

Julia Roberts, 50, är gift med Danny Moder, 49, sedan 2006 och paret har tre barn tillsammans, men nu rapporterar sajten Radaronline om att det är trubbel i paradiset. 

Danny Moders syster, Jyl Moder, har nyligen kommit ut från ett behandlingshem där hon har behandlats för alkoholproblem. Sajten har tagit del av Jyl Moders dagbok som hon skrev under sin tid på behandlingshemmet. I dagboken beskyller hon sin svägerska, Julia Roberts, för att vara orsaken till att Danny Moders tidigare äktenskap sprack. 

"Hon förstörde ett äktenskap, behandlade mig - och behandlar fortfarande mig - som skit." skriver Jyl Moder i dagboken från behandlingshemmet. 

 

LÄS MER: Julia Roberts hotas av miljardsmäll

 

"Hon är avskyvärd mot min pappa"

I dagboken anklagar Jyl Moder även Julia Roberts för att vara kontrollerande mot Danny Moder och för att ha slitit itu familjen.

"Hon är en diva, otrevlig och så kontrollerande över Danny. Hon är avskyvärd mot min pappa, har anklagat mig för att sälja skvaller, slitit itu vår familj, pratar nedlåtande framför familjen. Hon är buddist men ack så elak." skriver hon. 

I fjol rapporterades det om att Julia Roberts och Danny Moders äktenskap var svajigt. Moder ska ha retat sig på Roberts vänskap med skådespelarkollegan Richard Gere och menat att de umgåtts på ett romantiskt sätt. 

– Julia och Danny har haft sina problem genom åren, men ingenting som liknar detta bråk. De har varit på middag flera gånger. De har bokat ett privatrum, där de kunde vara ostört och ska även ha stannat efter stängningstid. sa en uppgiftslämnare till Radar Online då.

 

LÄS MER: Julia Roberts sjukdom hotade hennes karriär 

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!