Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Julia Roberts hemliga familj – visar nu

Foto: RDUPA /RETNA LTD. / RDUPA /RETNA LTD./ALL OVER PRESS RETNA LTD
Julia Roberts.Foto: ISABELLE VAUTIER / STELLA PICTURES VISUAL PRESS AGENCY
Julia Roberts familj.Foto: Privat.

Julia Roberts har alltid hållit familjelivet hemligt.

Men nu delar maken Danny Moder med sig av en sällsynt familjebild i sociala medier.

”Den där fina mamman i mitten. Som vi älskar så mycket”, skriver Danny Moder i bildtexten på Instagram.

Stjärnan Julia Roberts, 51, är ett av Hollywoods kändaste ansikten.

Tack vare rollen som Vivian i den romantiska komedin ”Pretty Woman” fick amerikanen sitt stora genombrott.

Men trots sin internationella stjärnstatus har Julia Roberts hållit familjelivet privat. Tills nyligen – då skådespelarens make Danny Moder, 50, valt att dela en bild på sin familj i sociala medier.

”Den där fina mamman i mitten. Som vi älskar så mycket”, skriver Danny Moder i bildtexten på Instagram.

Familjefotografiet är taget den 12 maj, då amerikaner firar morsdag. 

https://www.instagram.com/p/BxYOJmKApwR/

Julia Roberts beslut – om barnen

Sedan 2002 har Julia Roberts och filmfotografen Danny Moder varit gifta, och äktenskapet håller i sig – vilket anses vara en ovanlig bedrift i Hollywood. Två år efter bröllopet föddes parets tvillingar Hazel och Phinnaeus som i dag är 14 år. Tre år senare, 2007, föddes minsta sonen Henry som i dag är 11 år. 

Efter bröllopet med maken, och i synnerhet efter att barnen kom till världen, bestämde sig Julia Roberts för att prioritera om i livet – och dra ner på takten i karriären.

Skådespelaren har valt att vara ytterst sparsam med att visa bilder på sina barn offentligt då hon inte velat att syskonskaran ska växa upp i rampljuset.

Ett beslut i den riktningen har varit att hålla en ytterst professionell profil i sociala medier. Julia Roberts öppnade ett konto på Instagram så sent som i juni förra året – och barnen medverkar inte alls på bilderna.

I höstas berättade Julia Roberts i en intervju med Oprah Winfrey i Harpers Bazaar om hur det är att få sitt äktenskap synat i sömmarna.

– Ibland är vi i affären och vi vet inte att det har skrivits något men så ser vi tidningarna och vi står och tänker ”Åh det där är riktigt obehagligt. Det kan fortfarande såra mig eftersom att jag är så stolt över mitt äktenskap, sa skådespelaren då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.