Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Julia Roberts avslöjar sin sanning om äktenskapet

Julia Roberts. Foto: INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES
Julia Roberts och Danny Moder. Foto: UPI /

Julia Roberts äktenskap har omgivits av rykten om skilsmässa. 

Nu berättar hon sanningen om förhållandet. 

– Den fjärde juli firade vi att vi har varit gifta i 16 år, det finns så mycket lycka i att vi har hittat varandra, säger hon i Harpers Bazaar.  

"Pretty woman"-stjärnan Julia Roberts, 50, har tre barn tillsammans med sin make Danny Moder, 49. De gifte sig 2002 och håller ihop än. 

Förhållandet har däremot omringats av krisrykten och i tidningar har det påståtts flera gånger att paret skulle ha gjort slut. 

Nu tar Julia Roberts bladet från munnen och berättar sanningen om sitt äktenskap. 

– Den fjärde juli firade vi att vi har varit gifta i 16 år, det finns så mycket lycka i att vi har hittat varandra, säger hon när Oprah Winfrey intervjuar henne i Harpers Bazaar. 

Hon berättar också hur det känns att läsa om sitt kärleksliv som över. 

"Kan fortfarande såra mig"

– Ibland är vi i affären och vi vet inte att det har skrivits något men så ser vi tidningarna och vi står och tänker "Åh det där är riktigt obehagligt. Det kan fortfarande såra mig eftersom att jag är så stolt över mitt äktenskap. 

Efter sitt kraschade äktenskap med countryartisten Lyle Lovett 1995 hittade Julia Roberts kärleken igen i filmskaparen Danny Moder. Paret träffades under inspelningen av filmen "The Mexican" 2001 och höll först relationen hemlig, men gifte sig sedan 2002.

2017 ryktades det om att parets äktenskap var nära att gå i kras eftersom att Danny Moder misstänkte att Julia Roberts kommit Richard Gere, som hon spelade mot i "Pretty woman" och "Runaway bride", väldigt nära. 

– Julia och Danny har haft sina problem genom åren, men ingenting som liknar detta bråk, sa en uppgiftslämnare till Radar Online då och fortsatte: 

– De har varit på middag flera gånger. De har bokat ett privatrum, där de kunde vara ostört och ska även ha stannat efter stängningstid.

Roberts och Moder har under sitt 16 år långa äktenskap valt att hålla låg profil tillsammans – och sällan gjort offentliga framträdanden tillsammans.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!