Julia Franzén bryter fasaden: ”Skev bild”

Ur arkivet: Hyllningen till Hollywoodfrun.
Julia Franzén sökte kärleken i ”Bachelorette”.
Foto: TV4

Julia Franzén älskar smink och att fixa sig – vilket hon inte skäms för. 

Men hon vill också berätta att det är långt ifrån hela sanningen om vem hon är. 

”Det är som att måla en tavla. Jag kan ibland visa en perfekt utsida på Instagram, men det krävs lite fix och det kommer inte naturligt”, skriver tv-profilen på Instagram. 

Julia Franzén, 32, är tv-profilen som först försökte överleva i ”Robinson” och sen kastade sig in i ”Bachelorette” för att finna kärleken. 

Det skulle dock visa sig att pojkvännen fanns mycket närmare än vad Franzén trodde – nämligen i exet Bingo Rimér, 47. 

I sociala medier delar Julia Franzén med sig av lyxiga detaljer från resor och sitt liv men nu vill hon berätta att allt inte alltid är som det ser ut. 

Foto: Instagram

”Den dagen du kollar dig i spegeln och känner dig 'ful' jämfört med tjejer du sett på sociala medier, kom ihåg: ALLA kan bli en 10a med rätt styling, vinklar och salongsbehandlingar. Därför är jag väldigt öppen med allt jag gör för jag tycker det är hemskt ifall folk tror man 'föddes perfekt' eller vaknar upp med perfekt hy bara genom att 'dricka mycket vatten'. Det ger en så skev bild”, skriver hon till en bild på sig själv med smink och utan. 

Franzén berättar vidare att hon tycker att hon är vacker utan smink men att hon också älskar att bära det – och att det är någonting hon inte skäms över. 

”Det är som att måla en tavla. Jag kan ibland visa en perfekt utsida på Instagram, men det krävs lite fix och det kommer inte naturligt”. 

”Alla är vackra naturligt”

Julia Franzén skriver att det för henne är viktigt att folk vet att hon också har en annan sida än den superfixade. 

”Jag älskar att ha perioder när jag myser runt i myskläder, smutsigt hår i en truls på huvudet, låter kroppshåret växa och kan gnugga mig i ögonen utan fransar. Låta huden vila från sminket. Låta håret vila från löshår, blekning och produkter. Alla är vackra naturligt och ingen BEHÖVER massa behandlingar eller produkter”, skriver tv-profilen. 

Här går allt fel i ”Bachelorette”: 

Julias reaktion efter misstaget: "Älskar att de hände"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.