Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Julia Franzén är Sveriges nya Bachelorette

Den första Bacheloretten på tio år är här.
Foto: TV4/Cmore.
Foto: TV4/Cmore.

Nu är hon här: Den första Bacheloretten på tio år.

Och det är ingen mindre än tidigare Robinson-deltagaren Julia Franzén, 30.

– Det känns otroligt stort, häftigt och svårt att ta in, säger hon.

När chansen att bli den första Bacheloretten på tio år dök upp i höstas, tvekade inte Julia Franzén att söka.

– Det är den första på väldigt, väldigt länge och det känns otroligt stort, häftigt och svårt att ta in. Jag är så otroligt tacksam att jag har blivit utvald att få den här chansen, säger hon.

– Jag vet vad jag vill ha och vem jag är. Jag behöver inte bli hel med en kille, det är en bonus. Jag klarar mig själv och jag mår bra i mitt egna sällskap, men jag vill ha familj och man och allt det där, men då måste han göra mitt liv ännu bättre, säger hon.

Sökes: ”En trygg person som är redo för familj”

Julia Franzén, 30, kommer ursprungligen från Lerum, men har under de senaste åren rest runt och bott på flera olika platser i världen. Samtidigt har hon livnärt sig som personlig tränare och influencer.

Nu vill hon hitta mannen i sitt liv.

– Jag älskar att ha kul, men han får gärna vara en sån som utvecklar mig också. Jag älskar nya utmaningar och att utvecklas, och det vore jättekul om man kan vara kreativ tillsammans.

– En trygg person som är redo för familj och som är harmonisk och hälsosam, jag vill inte behöva livscoacha honom för mycket, säger Julia med ett skratt.

Dejtade Bingo Rimér

Under förra året hann hon med att tävla i Expedition Robinson, där hon tog sig ända till finalveckan – och dejtade också fotografen Bingo Rimér, 45, under en kortare period.

– Vi hann väl aldrig riktigt bli ett par, han är en fantastisk person och vi är väldigt lika på många sätt. Men vi är inte alls på samma stadie i livet, säger Julia Franzén.

Är du den Julia söker? Ansök här.  

Modellen Simon, 29, är årets Bachelor

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.