Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Julia avslöjar bröllops- planerna med Samir

Nu berättar Sundquist om framtidsplanerna med Samir.
Samir Badran friade i direktsända ”Talang”.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Julia Sundquist svarade ja mitt i tv-sändningen.Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Julia Sundquist berättar om bröllopsplanerna.Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Samir Badran och fästmön Julia Sundquist planerar sitt bröllop tillsammans, efter att ha förlovat sig i direktsända ”Talang” i februari.

Nu berättar Julia Sundquist om bröllopsinspirationen, kärleken till fästmannen och parets barnplaner.

”Vill inte bara göra det, vill verkligen kunna lägga tid och pengar på att ha ett stort och roligt bröllop”, skriver hon på Instagram.

Det var i februari som Samir Badran friade till sin Julia Sundquist i direktsändning, i TV4:s ”Talang”.

– Julia, sen första gången vi träffades så har jag känt att det har varit något väldigt speciellt. Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, sa Samir Badran innan han gick ner på ett knä inför kamerorna.

Paret hade då varit tillsammans sedan sommaren 2019.

Nu planerar Badran och Sundquist sitt gemensamma bröllop, och under en frågestund på Instagram story avslöjar Julia Sundquist att största bröllopsinspirationen är influencern Kenza Zouiten.

”Vi siktar på om ett par år (2022). Men vi får se nästa år hur vi ligger till i planeringen osv. Vill inte bara göra det, vill verkligen kunna lägga tid och pengar på att ha ett stort och roligt bröllop”, skriver Julia Sundquist på Instagram.

I ett meddelande vidareutvecklar Sundquist sina bröllopstankar:

”Vi har inte planerat så mycket än, men jag skulle gärna vara i någon slags slottsmiljö eller på en herrgård vid vatten! Jag kommer nog ha kommit fram till 1000 olika idéer innan det är dags att verkligen börja planera på riktigt haha.” skriver hon.

https://www.instagram.com/p/CCQ35UXFbi0/

Avslöjar barnplanerna

Hon får också en fråga om kärlekens bästa och sämsta drag, och hyllar fästmannens stora hjärta.

”Det bästa är hans stora hjärta och att han alltid har fötterna på jorden samt bemöter alla människor med respekt. Det sämsta när nog att han är lat... och det är tyvärr jag med”, skriver Julia Sundquist.

Medan Samir Badran hunnit fylla 30 år, är Julia Sundquist bara 23, och planer på att skaffa barn är något de skjuter på framtiden – och gärna anpassar efter sina vänner, avslöjar hon under frågestunden, på frågan ”När vill ni ha barn?”.

”Gärna när mina vänner börjar skaffa barn. Vi är alla runt 23-24 så det blir nog om några år”.

 

Julia Sundquist delar med sig av parets resa från början, med bilder på Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.