Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jude Laws hemliga bröllop med kärleken

Jude Law gifte sig med flickvänen Phillipa Coan.Foto: JAMES SHAW / STELLA PICTURES/AVALON.RED B5327
Bröllopet var litet – bara familj och nära vänner var med.Foto: Youtube

Storslaget bröllop?

Massor av kända gäster?

Nä.

Skådespelaren Jude Law och psykologen Phillipa Coan bestämde sig för ett litet, hemligt bröllop i tisdags, skriver Daily Mail.

Jude Law gifte sig med partnern Phillipa Coan i London i tisdags. Bröllopet var litet – bara familj och nära vänner närvarade.

När de anlände vid Alfred Dunhill Private Members Club i området Mayfair, efter ceremonin, utstrålade paret djup kärlek.

De kunde inte sluta titta på varandra när de klev in i bilen, skriver Daily Mail.

Phillipa Coan, som jobbar som psykolog, skippade den traditionsenliga brudklänningen – och Jude Law rockade en hatt – under den borgerliga vigseln.

Sonen Rafferty blev best man

De kom fram, gifte sig och återvände till bilen utan att fotograferas. Bröllopet överraskade många eftersom tidigare rapporter pekat mot att Jude och Phillipa planerade ett stort bröllop i Frankrike.

Många blev förvånade över bröllopet.Foto: JAMES SHAW / STELLA PICTURES/AVALON.RED B5327

När paret berättade om att de förlovat sig rapporterade The Sun att Jude Law hade bett sin äldsta son Rafferty, 22, att vara best man.

– Bröllopet kommer att vara traditionsenligt med festande och mycket alkohol och dans, sa en källa till tidningen.

Rafferty har delat några minnesbilder på sin Instagram. I klippet står han på ett hustak och sjunger medan han röker en cigarett.

Bröllopet med Phillipa Coan var litet – bara familj och nära vänner var med.Foto: Youtube

Året var 2015 när paret avslöjade att de är tillsammans – under ankomsten till röda mattan under Hay Festival.

– De är seriösa. Han älskar hur intelligent Pippa är och tycker om att dejta en kvinna som inte är från showbiz-världen, sa en källa till Daily Mail då.

– Han är ganska kär och vill inte göra något för att förstöra det.

Så här har Jude Law sagt, angående sin romans med Phillipa, under en intervju med Modern Living:

– Hon är min och ingen annans. Jag är väldigt, väldigt lycklig. Vår relation är väldigt privat och jag tror att det är anledningen till att det funkar så bra.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.